2018-10-06 22:20:07
Φωτογραφία για 17χρονη έκανε σεξ ταυτόχρονα με 4 άνδρες σε ένα βράδυ και έμεινε έγκυος
Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη καταχρήσεις και σeξ με τέσσερις διαφορετικούς παρτενέρ ήταν αρκετή για να σημαδέψει τη ζωή μιας 17χρονης που εξιστορεί την περιπέτειά της στη Sun. Η νεαρή κοπέλα ανακάλυψε πρόσφατα πως είναι έγκυος, το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζει «τίνος είναι το παιδί».

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ βαρετό για μένα καθώς δεν συνέβησαν πολλά πράγματα στην πόλη. Μετά μια φίλη μου μου είπε πως γνώρισε ένα «καυτό» αγόρι σε μια παμπ και μας κάλεσε σε ένα μεγάλο πάρτι λίγα χιλιόμετρα μακριά. Είπα στη μητέρα μου ότι θα έμενα στη φίλη μου και μετά πήραμε το λεωφορείο για να πάμε στο πάρτι. Ήταν σε ένα μεγάλο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλα άτομα της ηλικίας μας. Όλοι έδειχναν μεγαλύτεροι, πάνω από 20 χρόνων. Ήμουν αγχωμένη και ήπια μερικά ποτά για να χαλαρώσω. Ένας εμφανίσιμος τύπος μου χαμογέλασε. Η μουσική έπαιζε δυνατά και μου φώναξε: «Πάμε κάπου αλλού ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε». Με οδήγησε πάνω και μου είπε πως φαίνομαι «καυτή».

Μιλήσαμε για λίγο και μετά με φίλησε και χάιδεψε τα πόδια μου. Μοιράστηκε ένα τσιγαριλίκι μαζί μου που με έκανε να αισθανθώ ωραία. Με έσπρωξε ευγενικά στο κρεβάτι και κάναμε σeξ. Αποκοιμήθηκα για λίγο και ξύπνησα από το θόρυβο που έκανε φεύγοντας από το δωμάτιο. Δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά κάποιος άλλος τύπος άνοιξε την πόρτα και ρώτησε αν είμαι καλά. Συζητήσαμε. Αισθανόμουν πιο ασφαλής πάνω στην κρεβατοκάμαρα απ’ ότι στα κάτω δωμάτια όπου είχε πολύ φασαρία.

Φαινόταν πραγματικά καλό παιδί και ήθελε κι αυτός να κάνουμε σeξ. Ήταν σαν να βρισκόμουν σε ταινία και να παρακολουθώ τον εαυτό μου από την οθόνη. Μετά δύο άλλα αγόρια που απ’ ότι φάνηκε ήταν φίλοι του ήρθαν στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκείνο το βράδυ παρά μόνο ότι έκανα σeξ και με αυτούς τους τύπους» λέει και συνεχίζει:

«Η φίλη μου με ξύπνησε γύρω στις 4 το πρωί και με ρώτησε τι είχε συμβεί. Πήραμε λεωφορείο και επιστρέψαμε σπίτι της το πρωί. Είχα hangover και αισθανόμουν περίεργα.

Τώρα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και αυτό με κάνει ευτυχισμένη αλλά παράλληλα με φοβίζει. Ξέρω πως θα γίνω εξαιρετική μητέρα αλλά δεν γνωρίζω ποιος από τους τέσσερις τύπους είναι ο πατέρας του παιδιού ή το πώς θα τους βρω. Ούτε το σπίτι δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω ξανά…». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ