2018-10-06 22:19:38
Φωτογραφία για Ο απίθανος λόγος που σχολείο έστειλε μαθήτρια να αλλάξει ρούχα
Έξω φρενών έγινε μια μητέρα στο Falmouth της Αγγλίας με την υπέρμετρη αυστηρότητα του σχολείου στο οποίο φοιτά η κόρη της Όπως κατήγγειλε η Fayde McNeall τη Δευτέρα 1/10 οι δάσκαλοι του σχολείου Falmouth ενημέρωσαν την 14χρονη κόρη της πως θα έπρεπε να αλλάξει παντελόνι διότι αυτό που φόραγε άφηνε εκτεθειμένο τον αστράγαλό της!

«Το παντελόνι της κόρης μου δεν συμβάδιζε με τις προσδοκίες τους γιατί φαινόταν λίγο ο αστράγαλος και γι’ αυτό το λόγο έκαναν την κόρη μου δύο φορές να κλάψει», ανέφερε έξαλλη η μητέρα και συνέχισε να εξιστορεί τα γεγονότα: «Της είπαν να επιστρέψει σπίτι και να αλλάξει παντελόνι και εκείνη απάντησε “η μητέρα μου δεν είναι σπίτι, είναι στη δουλειά”. Την οδήγησαν σε ένα αυτοκίνητο και της είπαν “θα σε πάμε στο σπίτι σου, έχεις κάποιο κατάλληλο παντελόνι να φορέσεις;” Είπαν πως προσπαθούν να τη βοηθήσουν πηγαίνοντάς την σπίτι για να αλλάξει. Περίμεναν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Η κόρη μου τους είπε πως δεν πρόκειται να μπει στο αυτοκίνητο».


Μόλις η γυναίκα ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο σχολείο και ζήτησε το λόγο από τον διευθυντή.

«Ήταν μια τακτική εκφοβισμού. Προσπάθησαν να την εκφοβίσουν έξω από το σχολείο. Απαράδεκτη συμπεριφορά. Αναστάτωσαν την κόρη μου και την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ακολουθούμε καλά εδραιωμένες πολιτικές με συνέπεια. Οι λεπτομέρειες που παρουσιάζονται για το περιστατικό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αρκέστηκε να σχολιάσει εκπρόσωπος του σχολείο.

Τον Ιούλιο το συγκεκριμένο σχολείο είχε απασχολήσει και πάλι τα τοπικά ΜΜΕ λόγω της πολιτικής που υιοθέτησε σχετικά με τη στολή που θα πρέπει να φορούν οι μαθητές. Συγκεκριμένα, υποχρέωσε τους γονείς να αγοράσουν επώνυμα ρούχα σε υψηλή τιμή υπό την απειλή πως θα τιμωρούνται όσοι μαθητές δεν συμμορφώνονται με τον νέο κανόνα ένδυσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ