2018-10-07 19:35:21
Φωτογραφία για SnowBoard vs Anemone : Ποια είναι η καλύτερη μηχανή θεμάτων;
To Anemone ήταν η βασική επιλογη σε κάθε εγκατάσταση jailbreaker, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε στα θέματα σας σχεδόν τα πάντα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το θέμα, το εικονίδιο respring, τα θέματα του Κέντρου Ελέγχου και του Dock. Με το Anemone, μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε διαφορετικά θέματα και να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική ρύθμιση.

Η μηχανή σχεδίασης του SnowBoard Coolstar σας επιτρέπει επίσης να κάνετε προεπισκόπηση της εγκατάστασης πριν την εφαρμόσετε, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στο ενεργητικό του.

Επίσης δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου τη ζωή της μπαταρίας όπως μπορείτε να δείτε.

Ακολουθεί μια αναφορά αναφοράς που δείχνει τις βαθμολογίες ενός πυρήνα και πολλαπλών πυρήνων πριν και μετά την απεγκατάσταση της Anemone.

Το Anemone έχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής, αλλά όλες αυτές απαιτούν respring την συσκευή. Επιπλέον, οι επιλογές στην εφαρμογή Anemone μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντικές για τον αρχάριο χρήστη.


SnowBoard

Μέχρι σήμερα, το Anemone δεν είναι πλήρως συμβατό με οποιαδήποτε επανάληψη του iOS, ενός firmware που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί  jailbreakers. Αντίθετα το SnowBoard είναι πλήρως συμβατό με όλες τις εκδόσεις που ξεκινούν με iOS 7 μέχρι το iOS 11.

Αν και είναι λίγο νωρίς για να προβλέψουμε πόσο καιρό o Spark Dev σχεδιάζει να διατηρήσει το SnowBoard,ωστόσο είναι ένας ώριμος προγραμματιστής που σκοπεύει να κυκλοφορήσει τακτικές ενημερώσεις για τα πακέτα του.

Ο Coolstar, από την άλλη πλευρά, αρχικά ήθελε να ανοίξει μια πληρωμένη έκδοση του Anemone με τακτικές ενημερώσεις και πιο υπεύθυνη συντήρηση.

Το SnowBoard είναι ο σαφής νικητής εδώ και για όλους τους γνωστούς λόγους αλλά είναι μόλις 24 ώρες διαθέσιμο και ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη του.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ