2018-10-07 19:24:40
Φωτογραφία για ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018: ''Έβρεξε φωτιά και ατσάλι από τους Εθνοφύλακες στα Ελληνοαλβανικά σύνορα παρουσία του Στρατηγού Ζερβάκη''
(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Δράσεις αποτροπής πραγματοποιούνται από προχθές Παρασκευή, σε όλο το εύρος της ΠΕ και της 1ης Στρατιάς, στα πλαίσια της μεγάλης διακλαδικής άσκησης του ΓΕΕΘΑ, ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018.

Σήμερα Κυριακή σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκπαιδευτική δραστηριότητα με τη συμμετοχή Εθνοφυλάκων του γνωστού μάχιμου ΤΕΘ Καλπακίου, στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

Τεράστια η συμμετοχή Εθνοφυλάκων, οι οποίοι παρουσία του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Δημόκριτου Ζερβάκη, έδωσαν όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Αρτοποιός, ο χτίστης, ο μαραγκός, ο δάσκαλος και ο κτηνοτρόφος του χθες, έγιναν σήμερα για την πατρίδα οι σκληροί πολεμιστές της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, που εντυπωσίασαν τους πάντες  με  πρώτους τους κατοίκους της περιοχής που παρακολούθησαν την άσκηση, δηλώνοντας ικανοποιημένοι από το πάθος και το υψηλό ηθικό που επέδειξαν οι συντοπίτες τους εθνοφύλακες!

Δείτε βίντεο του kranosgr με το σύνθημα του ΤΕΘ Καλπακίου "ΤΕΘ ΚΑΛΠΑΚΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ", στην τελετή λήξης έτους Εφέδρων και Εθνοφυλάκων και την επικοινωνία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με την 8η Ταξιαρχία στα Ιωάννινα.
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ