2018-10-07 20:05:16
Φωτογραφία για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Ψίθυρους Καρδιάς: «Εκείνη τη μέρα το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε τρεις τέσσερις φορές»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Η Επιστροφή. Η ίδια θυμάται την πρώτη της τηλεοπτική επαφή με τους Ψίθυρους Καρδιάς και περιγράφει στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο πώς η απότομη δημοσιότητα άλλαξε την καθημερινότητά της.

Πότε άρχισες να αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της επιτυχίας της σειράς;

Η σειρά γυρίστηκε πολύ πριν προβληθεί. Όταν άρχισε η προβολή με σταμάτησε στον δρόμο μια κυρία για να μου μιλήσει και νόμιζα ότι από κάπου την ήξερα. Εκείνη τη μέρα το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε τρεις τέσσερις φορές. Ενάμιση μήνα μετά, που η σειρά έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έξω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι σ’ ένα γύρισμα σε μια πολυκατοικία στο Μπουρνάζι είχαν μαζευτεί από κάτω 400 άτομα που φώναζαν το όνομα του Αποστόλη και το δικό μου. Αναγκάστηκαν να μας φυγαδεύσουν, γιατί έτσι και κατεβαίναμε κάτω θα μπορούσε να γίνει ατύχημα.

Υπήρξαν σχόλια που σε πλήγωσαν εκείνη την περίοδο;

Είχαν πει πολλά τότε και φαντάζομαι ότι θα υπήρχαν κι άλλα που δεν έφτασαν στα αφτιά μου. Το πιο συνηθισμένο που έλεγαν για μένα ήταν ότι είμαι ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστεί.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ