2018-10-07 20:45:25
Φωτογραφία για Τα νέα πρόσωπα των φετινών τηλεοπτικών σειρών
Τα κανάλια φέτος επένδυσαν στη μυθοπλασία και πολλοί νέοι ηθοποιοί έκαναν την είσοδό τους στην τηλεόραση.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα μερικά από τα νέα πρόσωπα των φετινών σειρών.

Πάνος Νάτσης: Έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία και έχει αποφοιτήσει από το Θέατρο Τέχνης. Ένα πέρασμα από τον «Αστέρα Ραχούλας», πέρυσι στον Alpha, ήταν αρκετό για να του δώσει το εισιτήριο για έναν από τους βασικούς ήρωες της ολοκαίνουργιας δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα». Αν και αρχικά δοκιμάστηκε για άλλο ρόλο, τελικά μαζί με την παραγωγή της σειράς έκριναν ότι ο ρόλος του Κωστή είναι ο κατάλληλος για εκείνον: «Είναι ένας δύσκολος, θα έλεγα, περίπλοκος ρόλος, καθώς ο ήρωας άλλα λέει και άλλα κάνει» αναφέρει ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε καθημερινή σειρά.

Κωνσταντίνος Μπιμπής: Είναι κάτοχος του βραβείου «Δη-μήτρης Χορν», το οποίο δίνεται σε νέους ηθοποιούς που ξεχώρισαν για την ερμηνεία τους σε θεατρικό έργο
. Το όνειρο του να γίνει ηθοποιός πέρασε από το Τμήμα Φιλολογίας, απ;o όπου εκκρεμεί και το πτυχίο και συνεχίστηκε στο Θέατρο Τέχνης. Εδώ και επτά χρόνια εργάζεται στο θέατρο και μόνο, αφού όσες φορές και αν του προτάθηκε κάτι τηλεοπτικά δεν το τολμούσε: «Φέτος μου προτάθηκε ένα πολύ καλό σενάριο μαζί με εξαιρετικούς συντελεστές, όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και π Ελένη Καστανή» τονίζει, μεταξύ άλλων. «Στην κωμωδία «Κάνε γονείς να δεις καλό» υποδύομαι τον κλασικό Έλληνα γιο, ο οποίος ναι μεν έχει την ανεξαρτησία του, ωστόσο έχει τρομερή εξάρτηση από τη μάνα του».

Νεφέλη Κουλούρη: Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης, έχει παίξει σε παιδικές παραστάσεις, ενώ έχει γράψει θεατρικό μονόλογο που ερμήνευσε η ίδια. Όταν της ανακοίνωσαν ότι θα πάρει τον ρόλο της Θάλειας στην κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1 δεν το πίστεψε. Η έκπληξη της και συνάμα η χαρά της συνεχίστηκαν και όταν έμαθε ου στη σειρά, στην οποία θα συμμετέχει, πρωταγωνιστούν τρεις σημαντικοί ηθοποιοί: «Ο Γιάννης Μπέζος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Φάνης Μουρατίδης μας βοηθούν και μας συμβουλεύουν. Νιώθω πολύ τυχερή» μας εξομολογείται η Θάλεια, όπως λέγεται η ηρωίδα που υποδύεται, ένα κορίτσι στην εφηβεία, με νεύρα και τσαμπουκά.

Γιώργος Κοσκορέλλος: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ πριν από τρία χρόνια αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ φέτος τον βλέπουμε στην «Επιστροφή» να υποδύεται τον Χάρη: «Δεν έχω καμία σχέση με το τα-ταπεραμέντο του χαρακτήρα Οι προσωπικές μου εκρήξεις είναι σπάνιες. Δυνατές σίγουρα, αλλά δεν έχω αυτό που χαρακτηρίζει τον Χάρη, που είναι πάντα έτοιμος να εκραγεί». Δυνατό σημείο της «Επιστροφής», όπως λέει ο Χάρης, είναι η εξέλιξη της πλοκής, κάτι που, όπως σημειώνει: «είναι σπάνιο ειδικά για καθημερινό .σίριαλ Υπάρχουν διαρκείς ανατροπές, κάτι που προκαλεί συνεχή εγρήγορση» επισημαίνει.

Ιφιγένεια Πιερίδου: Η γλυκιά αστυνομικός του «Τατουάζ». Έχει σπουδάσει θέατρο στο Λονδίνο, διδάσκει χορό και κάνει μόντελινγκ. Πέρυσι έβλεπε την αδελφή της, την Ελένη Πιερίδου, στο «Τατουάζ», ωστόσο φέτος βλέπει το δικό της όνομα στους συντελεστές της καθημερινής σειράς του Alpha: «Ήταν πραγματικά ένα απρόσμενο γεγονός. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Γεωργίου για να περάσω από δοκιμαστικό. Όλα, στη συνέχεια, έγιναν πολύ γρήγορα, αφού σε τέσσερις μέρες άρχισα γυρίσματα» αποκαλύπτει η γλυκιά αστυνομικός Αθηνά, γύρω από την οποία θα στηθεί ένα ειδύλλιο με πολλές ανατροπές και κωμικές εκπλήξεις.

Θανάσης Πατριαρχέας: Ο «Μιχάλης» μου μοιάζει. Επέλεξε να σπουδάσει οργάνωση και διαχείριση αθλητισμού. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι η αγάπη του για την υποκριτική είναι μεγαλύτερη, γι' αυτό αποφάσισε να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Από το 2013 εργάζεται στο θέατρο, ενώ φέτος -τον είδαμε στις «Εκκλησιάζουσες». Όσο για τη συμμετοχή του στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1,«Γυναίκα χωρίς όνομα» αυτό όπως μας επεσήμανε έγινε τελείως ξαφνικά: «Με ειδοποίησαν, έκανα δοκιμαστικό, τους άρεσα και αμέσως ξεκίνησα Η συνεργασία μας είναι άψογη μέχρι στιγμής. Μου αρέσει ο ρόλος μου, γιατί ο Μιχάλης που υποδύομαι δεν λέει ψέματα. Είναι ευαίσθητος και κυνηγά το όνειρο του όπως εγώ» μας είπε μεταξύ άλλων.

Βασίλης Μίχας: Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε ρε το ποδόσφαιρο, εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ παράλληλα σπουδάζει προπονητική και υποκριτική. Ο Μάνος, βασικός πρωταγωνιστής της «Επιστροφής», εξεπλάγη μόλις τον ενημέρωσαν ότι θα παίξει στη σειρά: «Ο ρόλος ξεδιπλώνεται σταδιακά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μέσω του ρόλου να μαθαίνω πράγματα για εμένα, για το ποιος είμαι, τι μπορώ να γίνω και τι μπορώ να κάνω» σχολιάζει; Μεταξύ άλλων, και συμπληρώνει: «Για εμένα, αυτό το σίριαλ είναι ένα τεράστιο σχολείο σε πάρα πολλά επίπεδα. Ελπίζω να κερδίσω το στοίχημα με τον εαυτό μου».

Ευγενία Ξυγκόρου: Σε καλό της βγήκε η σχέση της με τα social media αφού χάρη σε αυτά, και ενώ βρίσκεται στο τέταρτο έτος σιο τμήμα θεατρικών σπουδών, βρήκε δουλειά σε μία από τις πιο φιλόδοξες σειρές του ΑΝΤΙ. «Μου έστειλαν μήνυμα στο facebook που ανέφερε ότι θα ήθελαν να με δούνε από κοντά για μια σειρά. Πήγα, πέρασα δοκιμαστικό και ξεκίνησα» λέει η Δανάη της «Επιστροφής», η οποία για τις ανάγκες του ρόλου άλλαξε χρώμα μαλλιών για να ταιριάζει πιο πολύ στην ηρωίδα: «Η Δανάη είναι πολύ δυναμική, αν και κρύβει μια παιδικότητα. Από τη στιγμή που μπαίνει ο Μάνος στη ζωή της έρχονται τα πάνω κάτω».

Πηγή:tv έθνος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ