2018-10-07 21:48:23
Φωτογραφία για Τρίβει τα χέρια του ο Γκλέτσος: «Αυτοί είναι οι αντίπαλοι μου στη Στερεά Ελλάδα, Έχει κακή προίκα ο Σπανός»! - «Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε ο Μπακογιάννης»!
«Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ o Μπακογιάννης...» - «Η πρόβλεψη η δική μου και όλων είναι ότι θα είναι πρώτος ο συνδυασμός μου. Θα δούμε ποια θα είναι η διαφορά» Ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο ραδιόφωνο του News 24/7.

«190 εκατομμύρια ευρώ είχε ο κουμπαράς της Περιφέρειας για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 Δήμων. Ο Κώστας Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 Δήμους. Είναι τελευταίος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Όποιος εκλεγεί τον Μάη πρέπει να απορροφήσει ένα τεράστιο ποσό που δεν μοιράστηκε εδώ και 5 χρόνια στους Δήμους. Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τόνισε στη συνέχεια:

«Η απλή αναλογική μου έλυσε τα χέρια. Έμαθα ποιοι θα είναι οι αντιπαλοι μου. Από τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας ο Σπανός, από τον ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρης Αναγνωστάκης, από το ΚΙΝΑΛ θα είναι η φίλη μου η Κατερίνα Μπατζελή. 

Με όλους έχω καλές σχέσεις εκτός από τον Σπανό λόγω Μπακογιάννη. Έχει μια κακή προίκα το παιδί. Φτιάξανε τώρα τους δρόμους και όλοι ρημαχτήκανε μόλις έπεσε λίγη βροχούλα. Δεν φταίει το παιδί... 

Ξέχασα να αναφέρω και τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη που θα είναι υποψήφιος. Η πρόβλεψη η δική μου και όλων είναι ότι θα είναι πρώτος ο συνδυασμός μου. Θα δούμε ποια θα είναι η διαφορά».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ