2018-10-08 11:32:01
Φωτογραφία για Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΣΤΟ ΑΚΟΒΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος 

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε χθες τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία παραδοσιακή τελετή στο Άκοβο της Αρκαδίας, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Keven Undergaro ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δημιουργία που επέλεξε και με τον τρόπο που έφτασε στην εκκλησία! Η Σήλια Κριθαριώτη της έφτιαξε ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. To πέπλο της ήταν από μεταξωτό τούλι με λουλούδια εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Όμως η νύφη έφτασε στην εκκλησία, η οποία χτίστηκε με δωρεά του πατέρα της, με μια ώρα καθυστέρηση, στις 17:00 το απόγευμα. Στην διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Μαρία Μενούνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.


Ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι, που ήρθαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της. Έκανε μάλιστα τόσο ανοιχτό το μυστήριο έτσι ώστε να χαρούν μαζί τους όλοι οι συντοπίτες της που συμμετείχαν στα πατροπαράδοτα γαμήλια έθιμα.

Στην ίδια λογική και το μενού του γάμου κινήθηκε σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Μάλιστα η δεξίωση έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου, όπου η αυλή έχει στεγαστεί με ειδική κατασκευή.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ