2012-06-07 15:22:07
Φωτογραφία για ΝΤΙΝΤΣΕΡ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Ο Κεμάλ Ντιντσέρ, φέρεται να έχει αναλάβει ρόλο διαπραγματευτή για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ και έρχεται στην Αθήνα για επαφές με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς Το επί σειρά μέλος του Δ.Σ. της ομάδας της Πόλης βρέθηκε το τελευταίο 48ωρο στην Ιταλία, όπου είχε επαφές με δυο προπονητές και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ντιντσέρ ήταν για δυο μέρες στην Μπολόνια, όπου είχε επαφές τόσο με τον Ετόρε Μεσίνα όσο και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας και προπονητή της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Αφού μίλησε με τους δυο προπονητές, στη συνέχεια επέστρεψε στην Πόλη ξεκαθαρίζοντας πως ετοιμάζει άμεσα νέο ταξίδι στην Αθήνα επιβεβαιώνοντας στους Τούρκους ρεπόρτερ πως θα έχει επαφές τόσο με τον «Ντούντα» όσο και με τον «Ζοτς». Οι προπονητές του του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ, άλλωστε, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των «καναρινιών» και ο Ντιντσέρ θα έρθει να τους συναντήσει και να τους υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση.

«Ναι, μας ενδιαφέρουν τόσο ο Ιβκοβιτς όσο και ο Ομπράντοβιτς, θα κάνω, λοιπόν, το ταξίδι για να μιλήσω μαζί τους και να δω τις προθέσεις τους», είπε χαρακτηριστικά στους Τούρκους δημοσιογράφους το στέλεχος της Φενέρμπαχτσε.

«Συζητάμε με προπονητές, βλέπουμε και αναλύουμε τις σκέψεις τους και να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή», κατέληξε ο Ντιντσέρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ