2012-06-07 16:14:30
Φωτογραφία για «Χαστούκι» Πάνου σε...Αντώνη!
Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή μια -«πανηγυρική» για την άνανδρη επίθεση Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη- ανάρτηση σε blog που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, και σύμφωνα με τον ίδιο, χρηματοδοτείται από τον Αντώνη Σαμαρά!

Να τι έγραψε στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος:

Το χρηματοδοτούμενο απο την νέα δημοκρατία μπλόκ επικροτεί τον Κασιδιάρη. το χρηματοδοτούμενο απο την vodafone...http://fb.me/1vlC3rijc

Και δείτε παρακάτω τι γράφει το συγκεκριμένο blog (πρόκειται για το dexiextrem.blogspot.gr). Αξιζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα σχόλια κάτω από το άρθρο είναι καθαρά υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη, με χαρακτηριστικότερα τα εξής:

•«Ν'αγιάσει το χέρι του και για την Κανέλλη και για την αλόγα την Δούρου»,

•«ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΧΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ»


•Ο,τι και να λέτε, εγω το γουσταρα. Ελεος με την αριστερη τρομοκρατία.

•Εχασα καθε ιδεα για τον Κασιδιαρη... Μα να της ριξει τρεις και να μην την ξαπλωσει κατω???Τελειως απροπονητος •Μπραβο ρε Κασιδιαρη, αξιος! Μακαρι να τα κανετε και μεσα στην βουλη αυτα.

Από την άλλη, υπάρχουν και σχόλια που είναι αντίθετα όπως:

•ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ... ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

•Ειστε επιεικως ανεγκεφαλοι! Ψηφιστε χρυση αυγη. Ανιστορητοι κουφιοκεφαλοι!

•Οι σοφοί άνθρωποι δεν ανοίγουν το στόμα, οι δυνατοί άνθρωποι δεν σηκώνουν τη γροθιά

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του dexiextrem:

Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χαστούκισε την Κανέλλη η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου!!! (βίντεο)

Στα χέρια πιάστηκαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και αφού ο Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό στη Δούρου, η Κανέλλη σηκώθηκε και τον χτύπησε με ένα φάκελο με αποτέλεσμα να φάει μερικά ξώφαλτσα χαστούκια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής είχε προηγουμένως αποκαλέσει «παλιοκουμμούνι» την Κανέλλη απαντώντας στο "φασισταρία" που του απήφθυνε η βουλευτής του ΚΚΕ

Η εκπομπή διεκόπη και όταν ξαναξεκίνησε η Κανέλλη μόνη στο στούντιο αφού ο Κασιδιάρης είχε αποχωρήσει είπε «δεν πρόκειταιο να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Καθαροί» οι διεθνείς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Καθαροί» οι διεθνείς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ