2012-06-07 20:29:09
Φωτογραφία για Θύμα τροχαίου ξύπνησε από βαθύ κώμα 10 μηνών... επειδή χτύπησε το τηλέφωνο
Απίστευτο περιστατικό πέρασε στα ιατρικά ιστορικά όταν 31χρονος άντρας που νοσηλευόταν 10 μήνες σε κώμα ξύπνησε επειδή άκουσε την φωνή της αρραβωνιαστικιάς του στο τηλέφωνο. Κι έβαλε τα κλάματα Ο Μάθιου Τόμας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Μπαλί τον περασμένο Ιούλιο και οι γιατροί παρότι κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή ενημέρωσαν τους γονείς του ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην συνέλθει ποτέ από το βαθύ κώμα.

Ο 31χρονος δάσκαλος έμεινε 10 μήνες στο κρεβάτι χωρίς αν αντιδρά σε κανένα εξωτερικό ερέθισμα και οι γονείς του είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται ψυχολογικά για το χειρότερο.

Δεκαοκτώ μήνες πριν το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, είχε μετακομίσει στην Ινδονησία προκειμένου να διδάξει αγγλικά. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε την 27χρονη Άντα Νούρουλ την οποία αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες μετά. Όταν συνέβη το τροχαίο, ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπαλί όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.


Η οικογένεια του άτυχου Μάθιου Τόμας έπρεπε να πληρώσει 100.000 ευρώ για την μεταφορά του σε νοσοκομείο της Βρετανίας, χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα χρήματα που είχε φυλάξει ο πατέρας του για τα χρόνια της συνταξιοδότησης και από την υποθήκη σπιτιού που έβαλε ο πατριός του.

Η αρραβωνιαστικιά έμεινε στο πλευρό του τρεις μήνες αλλά στη συνέχεια έπρεπε να επιστρέψει στο Μπαλί γιατί εξέπνευσε η βίζα της...

Επτά μήνες αργότερα οι γονείς του παιδιού αποφάσισαν να ακουμπήσουν το ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί του Μάθιου για να ακούσει την φωνή της αρραβωνιαστικιάς του.

Η μητέρα του, Χέδερ και ο πατριός του Μουρ, έπαθαν σοκ βλέποντας τον δάσκαλο να κουνάει το χέρι του σε μια προσπάθεια να πιάσει το ακουστικό και να βάζει τα κλάματα!

«Προσπαθούσε να πιάσει το ακουστικό και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του. Η Άντα τον ρώτησε κάτι κι εκείνος της είπε με ασθενή φωνή «ναι»... Ήταν κάτι το καταπληκτικό», δήλωσε η μητέρα του όταν συνήλθε από το σοκ.

Οι γιατροί εκτιμούν πλέον ότι σιγά σιγά ο 31χρονος ερωτευμένος άντρας θα ξαναβρεί σύντομα τον εαυτό του και σύντομα θα είναι σε θέση να παντρευτεί την αγαπημένη του.

πηγή:iefimerida.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μένει... Ελλάδα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μένει... Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ