2012-06-07 21:08:34
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ... ΠΛΑΝΑ!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη αναλάβει με κάθε επισημότητα τα καθήκοντά του στον Ολυμπιακό και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας θ' αρχίσει να παίρνει άμεσα σάρκα και οστά.

Στην πρώτη γραμμή την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται οι Πάολο Μασάδο της Τουλούζ και Κώστας Μανωλάς της ΑΕΚ ενώ από την Ένωση στα υπ' όψιν βρίσκεται και ο Φαμπιάν Βάργκας. Παράλληλα στο πλάνο των νταμπλούχων Ελλάδας συνεχίζουν είναι αρκετοί ταλαντούχοι Έλληνες πιτσιρικάδες, όπως οι Σκόνδρας και Βασιλακάκης.

Από την άλλη στον Ζαρντίμ αρέσουν οι Έλντερ Μπαρμπόσα, Κουστόδιο Κάστρο, Τζαμάλ Αμπντουλαγιέ Μαχαμάντ Μπιντί, Ούγκο Βιάνα και Ροντρίγκο Λίμα. Παίκτες που δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Άλλωστε ο Ζαρντίμ έχει σε μεγάλη εκτίμηση την αγορά της Πορτογαλίας. Ο ίδιος ξέρει αρκετούς παίκτες από εκεί και ενώ φυσικά αναμένεται να δώσει έμφαση σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει δουλέψει μαζί, είτε από την Μπέιρα Μαρ είτε από την Μπενφίκα. Ο ίδιος σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει έχει έτοιμη την λίστα με τους παίκτες που επιζητά να φέρει στους ερυθρολεύκους.

Βέβαια στο λιμάνι θα κοιτάξουν και λύσεις από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική. Από μέρους του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι διατεθειμένος να κάνει ότι μπορεί προκειμένου ο Ζαρντίμ να δημιουργήσει την ομάδα που οραματίζεται τη νέα χρονιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η απώτατη ξεφτίλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η απώτατη ξεφτίλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ