2012-06-07 21:42:22
Φωτογραφία για Λίγα λόγια για την απαράδεκτη φασιστική επίθεση του κ. Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου
Σήμερα είδαμε όλοι στον ΑΝΤ1 και στις μεσημεριανές ειδήσεις την απαράδεκτη και φασιστική επίθεση με μπουνιές και ποτήρια κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη μέσα στο studio της εκπομπής.

Τι έχει να πεί για αυτά ο κ. Μιχαλολιάκος; Ούτε συγνώμη ζήτησε ούτε τίποτα και έμεινε στα κλασσικά περί πολέμου των δημοσιογράφων προς την ΧΑ.

Γενικά η ΧΑ σαν φωνή μου άρεσε και την ήθελα μέσα στην βουλή παρόλο που δεν την ψήφισα. Τόσα χρόνια ακούγαμε από όλα τα αριστερά κόμματα όπως ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΑΚΚΕ, ΕΕΚ κτλπ οτι η ΧΑ αποτελείται από φασίστες ναζιστές δολοφόνους και μαχαιροβγάλτες. Δεν τα πίστευα ούτε εγώ ούτε και αρκετός άλλος κόσμος. Δεν τα πίστευα διότι νόμιζα πως αυτοί που διαπράτουν αυτά τα αδικήματα δεν ανήκαν στον κανονικό πυρήνα της ΧΑ αλλά ήταν λοιπά ακροδεξιά στοιχεία που δεν ελάμβαναν εντολές από τον Μιχαλολιάκο και την ΧΑ.


Δυστυχώς εδώ και μήνες διαφαινόταν στην κοινωνία κυρίως από τα ΜΜΕ οτι τα περιστατικά βίας κατά μεταναστών οι τραμπουκισμοί και τα αδικήματα αυτά είχαν ολοένα και περισσότερο σχέση με μέλη της ΧΑ και όχι απλώς μέλη αλλά μετά τις εκλογές στις 6 Μαϊου ήταν και βουλευτές. Όλο το διαδύκτιο βοούσε από την ιστορία μελών της ΧΑ τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους. Σήμερα είπαν στο MEGA CHANNEL για τον κ. Κασιδιάρη οτι το 2007 είχε ξυλοκοπίσει έναν φοιτητή αστροφυσικής στου Ζωγράφου και σε μερικές μέρες θα πραγματοποιούταν η δίκη.

Οι μάσκες λοιπόν για την ΧΑ είχαν αρχίσει να πέφτουν από καιρό χωρίς φυσικά να το χωνέψουμε καλά στο στομάχι. Το εναρκτήριο λάκτισμα έγινε το 2010 όταν ο Μιχαλολιάκος έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηνών και προκάλεσε αντιδράσεις. Μετά είπε οτι ο χαιρετισμός αυτός ήτανε Σπαρτιάτικος. Σήμερα με το περιστατικό αυτό οι μάσκες έπεσαν εντελώς για το τι είναι η ΧΑ. Η ΧΑ είναι ένα συνονθύλευμα ακροδεξιών-ναζιστών-φασιστών τραμπούκων που θέλουν να περάσουν δια της βίας τα πιστεύον τους. Οι μάσκες έπεσαν 100%, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτισης πλέον.

Οι βουλευτές κύριε Κασιδιάρη "πολεμάνε" και "βρίζονται" με επιχειρήματα έτσι ώστε να αποδείξουν στους πολίτες και τους ψηφοφόρους την ικανότητά τους στην διακυβέρνηση τις θέσεις και να πείσουν να τους ψηφίσουμε. Οι βουλευτές δεν πλακώνονται στις μπουνιές και τις σφαλιάρες για να καταδείξουνε κάτι. Εμένα αν έρχονταν κάπιοι με αποκαλούσαν βλάκα χαζό ημιμαθή και οτιδήποτε άλλο θα τους έλεγα και εγώ οτι είναι το ίδιο, αν με έλεγαν φασίστα ναζιστή χωρίς να είμαι θα τους έλεγα να το αποδείξουν με στοιχεία και όχι να λένε αερολογίες. Εσείς τι κάνατε άραγε; Αποδείξατε με τον ποιο περίτρανο τρόπο όλα αυτά για τα οποία σας κατηγορούσαν τόσα χρόνια και εσείς καυχιόσασταν για τα περί του αντιθέτου.

Εύχομαι αυτό το κόμμα να μην ψηφιστεί από κανέναν και να μην μπεί στην βουλή διότι θα μας καταντήσει Κορέα και Ταϊβάν. Πραγματικά ντροπή να συμμετάσχει στην βουλή τέτοιο κόμμα μετά και τις επόμενες εκλογές. Και για να προλάβω ορισμένους που θα πούν οτι και η Κανέλλη ξύλο ήθελε και αυτή δεν ήταν σωστή κτλπ. Όλοι θέλουνε το ξύλο τους. Αλλά το θέλουνε από τον λαό με μαύρισμα στις εκλογές και όχι με μπουνιές και σφαλιάρες από φασίστες ναζιστές που θα πρέπει να τους έχουμε ψηφίσει πρώτα για να μπούν στην βουλή.

Αναγνώστης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ