2012-06-07 21:45:46
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑ
Η υπόθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει απόλυτη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και σε άλλα μέτωπα.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, πόσο μάλλον δύο ζητήματα που τους... «καίνε» και έχουν να κάνουν με την ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Πρίντεζη και του Κώστα Σλούκα. Ο πρώτος αποτελεί από τους πλέον περιζήτητους ελευθέρους παίκτες στην Ευρώπη, ενώ ο δεύτερος μπορεί επίσης να κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μετά την εξαιρετική φετινή σεζόν του. Όπως είναι φυσικό στο Λιμάνι δεν θέλουν να καθυστερήσουν να τελειώσουν, θετικά, τα δύο συγκεκριμένα θέματα και έχουν προχωρήσει ήδη στις πρώτες διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών, φροντίζοντας να πάρουν τη δέσμευση πως θα έχουν τον πρώτο λόγο και στις δύο περιπτώσεις.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Γιώργου Πρίντεζη, η πρόθεση των διοικούντων την ερυθρόλευκη ΚΑΕ είναι να επέλθει αύξηση στο συμβόλαιό του, σε λογικό πλαίσιο, προκειμένου να συνάδει με τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, αλλά και για να μη διαταραχθεί η ισορροπία στην ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ