2012-06-07 22:22:26
Φωτογραφία για Aποζημίωση θα ζητήσουν οι Λε Πεν από τη Μαντόνα
Ο ιστορικός ιδρυτής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Ζαν-Μαρί Λεπέν, δήλωσε σήμερα πως προτίθεται να προτρέψει την κόρη του και διάδοχό του στην ηγεσία της παράταξης Μαρίν Λεπέν να διεκδικήσει αποζημίωση ενός εκατ. δολαρίων από την διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Μαντόνα, για ένα βιντοκλίπ της στο οποίο τον παρουσίαζε με έναν αγκυλωτό σταυρό.

«Οφείλω να ομολογήσω πως έχω πάρει άσχημα αυτήν την υπόθεση», τόνισε ο Λεπέν μιλώντας σε δημόσια εκδήλωση στη Λυών. «Δεν έχω συχνά την ευκαιρία να συναντώ την Μαρίν, όμως όποτε τη δω θα την πιέσω να ζητήσει από τη κυρία Μαντόνα ένα εκατ.δολάρια» πρόσθεσε.

«Και τελικά δεν θα πληρώσει ακριβά αυτήν την συκοφαντία, η οποία ετέθη στην υπηρεσία της πολιτιστικής κερδοσκοπίας», τόνισε ο Λεπέν στη διάρκεια εκδήλωσης για την προώθηση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός του στις επικείμενες εκλογές.

Ένα βίντεο της Μαντόνα, με αφορμή της έναρξης της παγκόσμιας περιοδείας της την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, εμφανίζει για σύντομο χρονικό διάστημα το πρόσωπο της Λεπέν με έναν αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο, μπροστά από μία σύνθετη εικόνα που έχει τη μορφή του Αδόλφου Χίτλερ.

Την Κυριακή η Μαρίν Λεπέν είχε δηλώσει πως εάν η Μαντόνα «το κάνει αυτό στη Γαλλία, θα την περιμένουμε στη γωνία».

Επισήμως το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει καταθέσει μήνυση.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ