2012-06-07 23:28:59
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, θα δοκιμάσει την τύχη του μακριά από την πατρίδα του για πρώτη φορά στην καριέρα του και αφού πρώτα κατάφερε να προβιβάσει αρκετές ομάδες. Επιπλέον, οδήγησε την Μπράγκα στην τρίτη θέση της Super Liga, που της χάρισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Champions League.

Οι Πορτογάλοι από τη μεριά τους, έχουν κάνει ειδική αναφορά στον Ζαρντίμ, ο οποίος έχει μεγάλη ευκαιρία φέτος με τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, να δείξει την αξία του.

Διαβάστε αποσπάσματα από τα κυριότερα πορτογαλικά Μέσα, για τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Abola: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 37χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο δύο χρόνων με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αντικαθιστώντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ojogo: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τον Ζαρντίμ. Η Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο προορισμό εκτός συνόρων. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο για τις επόμενες δύο σεζόν.

Record: Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τεχνικός υπέγραψε για δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την Πέμπτη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πως ο Πορτογάλος Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο τεχνικός για τις επόμενες δύο σεζόν. Ο πρώην προπονητής της Μπράγκα θα πιάσει δουλειά την επόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας την προετοιμασία του. Ο Ολυμπιακός θα μετάσχει στο Champions League, αφού είναι ο πρωταθλητής.

Zerozero: Ο Ζαρντίμ επίσημα στον Ολυμπιακό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την πρόσληψη του πρώην κόουτς της Μπράγκα στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ζαρντίμ θα μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Με τον Ολυμπιακό, ο Ζαρντίμ θα μπορέσει να μετάσχει για πρώτη φορά στο Champions League, έχοντας πρώτα εξασφαλίσει στην Μπράγκα τα πλέι οφ της διοργάνωσης, αποτέλεσμα που ήρθε λόγω της τρίτης θέσης στην πορτογαλική λίγκα. Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο κλαμπ εκτός Πορτογαλίας που ο Ζαρντίμ θα είναι προπονητής, μετά από τις Μπράγκα, Μπέιρα Μαρ, Τσάβες και Καμάτσα.

Maisfutebol: Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Τώρα είναι επίσημο: Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς συμφώνησε για δύο χρόνια. Στον Ολυμπιακό ο Ζαρντίμ θα πάρει δύο συνεργάτες του. Τον Νέλσον Καλντέιρα και τον Αντόνιο Βιέιρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ