2012-06-08 00:29:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Φόνος στην οδό Καποδιστρίου με θύμα μια 80χρονη
Η κόρη της τη βρήκε μαχαιρωμένη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα φέρει τουλάχιστον μια μαχαιριά στο λαιμό, ενώ το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του σπιτιού κάνουν την αστυνομία να πιστεύει ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της είχαν στήσει καρτέρι στην εξώπορτα του σπιτιού και μόλις αυτή άνοιξε, την έσπρωξαν μέσα, όπου και την έσφαξαν.

23:24

Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, που σημαίνει είτε ότι η γυναίκα γνώριζε τους δράστες και τους άνοιξε την πόρτα, είτε ότι είχαν κλειδί του σπιτιού. Η άτυχη 80χρονη λέγεται Ρεγγίνα Παπανδρέου και βρέθηκε από την κόρη της.

23:10

Το θύμα φέρρει πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, το πιθανότερο να είναι μαχαίρι. Η αναφορά  της εύρεσης του πτώματος στην αστυνομία έγινε πριν από μία ώρα, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το έγκλημα έγινε πριν από μερικές ώρες, ίσως και το πρωί.


23:05

Μπλόκο της αστυνομίας στην περιοχή της οδού Βενιζέλου. Αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής έφτασε στην οικία και εξετάζει το πτώμα. Το θύμα έμενε στον α΄ όροφο και σύμφωνα με την αστυνομία το κίνητρο ήταν η ληστεία.

22:53

Άγριο έγκλημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε στην Πάτρα, σε διώροφη οικία στην οδό Καποδιστρίου 114, στο ύψος της Ζαλόγγου,πίσω από το συγκρότημα Τεμπονέρα, όπου γιος βρήκε την ηλικιωμένη μητέρα του μαχαιρωμένη. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει κυνηγητό στη γύρω περιοχή για τη σύλληψη των δραστών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ