2018-11-24 10:51:25
Φωτογραφία για Ένωση Ηλείας: Η συνδικαλιστική έκφραση του αστυνομικού συνδέεται συνταγματικά με το δικαίωμα της ελευθερίας
Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας  καταγγέλλει  την προσπάθεια φίμωσης και  εκφοβισμού σε  βάρος  στελεχών του συνδικάτου μας θυμίζοντας μας παλαιότερες εποχές προσπάθειας αποδυνάμωσης, εκφοβισμού και φίμωσης του Συνδικαλιστικού Κινήματος και της ανθρώπινης ελευθερίας .

Η Συνδικαλιστική δράση δεν φιμώνεται δεν ελέγχεται με κανένα τρόπο και δεν χειραγωγείται. Σαν Δημοκρατική Ένωση εξορκίζουμε  την απολυταρχία  τον αυταρχισμό και τον ολοκληρωτισμό.  Ολοκληρωτικό καθεστώς  ορίζεται η ανελεύθερη πολιτειακή κατάσταση σε ένα κράτος .Ο  ολοκληρωτισμός είναι η ριζική καταστολή της πολιτικής και η περιφρόνηση των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη.  Το καθεστώς αυτό ελέγχει , κατευθύνει άμεσα ή έμμεσα τις κοινωνικές δραστηριότητες των ατόμων και καταλύει  κάθε πτυχή της ατομικής ύπαρξης και δημιουργίας, δεν ανέχεται δραστηριότητες που δεν στρέφονται προς τους κρατικούς στόχους, συνεπάγεται την καταστολή ή τον περιορισμό της ελεύθερης συζήτησης, του διαλόγου και της κριτικής
. Η συνδικαλιστική  έκφραση του αστυνομικού συνδέεται συνταγματικά με το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, είτε δια του γραπτού λόγου, είτε δια του προφορικού λόγου. Δεν είναι δυνατόν σε πολιτική θητεία αριστερής Κυβέρνησης  που ιδεολογικά  υποστήριζε  ανέκαθεν τα εργατικά συνδικάτα και  επιδίωκε την υπέρβαση  σε κάθε μορφής ταξική  και κοινωνική διαστρωμάτωση  ο συνδικαλισμός να δέχεται τέτοια «χτυπήματα».

    Σαν ένωση καταδικάζουμε τις όποιες μορφές άδικης δίωξης ,της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας προς τα μέλη  του συνδικάτου μας ,εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας  και τασσόμαστε αγωνιστικά μαζί τους  μέχρι την τελική  τους δικαίωση .
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ