2012-06-08 20:42:32
Φωτογραφία για ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Για πλαστογραφία και απάτες κατ’ εξακολούθηση συνελήφθησαν τρία άτομα μεταξύ των οποίων και μία 81χρονη, ενώ αναζητούνται από τις αρχές άλλοι επτά συνεργοί τους.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της περασμένης Τρίτης, η 81χρονη συλληφθείσα, συνοδευόμενη από 53χρονη συνεργό της, η οποία αναζητείται, προχώρησε σε ανάληψη του ποσού των 1.500 ευρώ από τράπεζα, φέροντας πλαστό δελτίο ταυτότητας. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να προχωρήσουν σε ανάληψη του υπόλοιπου χρηματικού ποσού του τραπεζικού λογαριασμού, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 9.000 ευρώ, σε άλλο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας. Ωστόσο, κίνησαν τις υποψίες των υπαλλήλων και αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους τα πλαστά έγγραφα και το βιβλιάριο καταθέσεων. Οι υπάλληλοι της τράπεζας ειδοποίησαν την αστυνομία και όταν η 81χρονη επέστρεψε στην τράπεζα να τα παραλάβει, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Αττικής.

Όπως προέκυψε από έρευνα των αρχών, οι συλληφθέντες προ τριμήνου τουλάχιστον, είχαν συστήσει μαζί με τους συνεργούς τους σπείρα με σκοπό την πραγματοποίηση αναλήψεων από λογαριασμούς ηλικιωμένων ή αποβιωσάντων πελατών τράπεζας με τη χρήση πλαστών εγγράφων. Το συνολικό ποσό που απέσπασαν τα μέλη της σπείρας από τα θύματά τους ανέρχεται στα 74.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 
fimotro.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ