2012-06-09 02:40:14
Φωτογραφία για H Marca κράζει τον διαιτητή - σφαγέα της Εθνικής
Η απόφαση του Ισπανού διαιτητή Βελάσκο Καρβάγιο να δώσει δύο ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (στο 35ο και στο 44ολεπτό αντίστοιχα) είχε ως αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο ακόμα και των συμπατριωτών του Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστοσελίδα της ισπανικής "Marca" η οποία φιλοδώρησε με άκρως καυστικά σχόλια στον ρέφερι μέσα από το live της.

"Μανούλα μου, τί έδωσε τώρα? Αποβολή? Μόλις διέλυσε το παιχνίδι", γράφτηκε αμέσως μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, για να έρθει και δεύτερο σχόλιο στο... καπάκι.

"Ξαναβλέποντας προσεκτικότερα τη φάση, μπορώ να πω με σιγουριά οτι δεν υπάρχει καν φάουλ".

Ο "ευαίσθητος" όσον αφορά στις κάρτες στους Έλληνες παίκτες, Καρβάγιο, είχε πάντως την τιμητική του και αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που βρήκε την Πολωνία να προηγείται 1-0 και την Ελλάδα να "βράζει" από οργή για τα διαιτητικά καμώματά του.

"Θλιβερός πρωταγωνιστής ο Βελάσκο με την αποβολή του παπασταθόπουλου. Έδειξε στον Έλληνα παίκτη δυο κίτρινες, ανύπαρκτες και οι δυο", ήταν το τελευταίο σχόλιο της Marca με στόχο τον Ισπανό διαιτητή της πρεμιέρας του Euro.

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

Πηγή:Sport24
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ