2012-06-09 06:03:00
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ... ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Με δεδομένη πλέον την κατάσταση του Αβραάμ και το ότι θα μείνει για πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν ή δύο πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς, προκειμένου να καλύψει αφενός μεν το κενό του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου και αφετέρου δε να έχει μία καλή εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην ομάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Όλοι στον Ολυμπιακό είναι σοκαρισμένοι και πολύ στεναχωρημένοι με τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ. Αδυνατούσαν να πιστέψουν πως τον "χτύπησε" τέτοια ατυχία σε αυτήν την χρονική συγκυρία και ενώ ήταν στα καλύτερά του.

«Ο Αβραάμ είναι πολύ άτυχος. Είναι μεγάλη αδικία που έπαθε κάτι τέτοιο. Τώρα θα πρέπει να γυρίσει σιδερένιος και όσο πιο γρήγορα γίνεται», ήταν μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν από χείλη ανθρώπων της ομάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτός των άλλων ουδέποτε δεν είχε χτυπήσει ποτέ σε τέτοιον βαθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα του. Όλοι όμως αντιλαμβάνονται πλήρως την αναγκαιότητα της απόκτησης τουλάχιστον ενός πολύ καλού κεντρικού αμυντικού λόγω της εξάμηνης απουσίας του διεθνούς στόπερ.


Σε περίπτωση δε που η απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ είναι αρνητική, τότε αναγκαστικά οι στόπερ που θα χρειάζεται ο Ολυμπιακός θα γίνουν δύο.

Στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πάντως βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μανωλά.

Ωστόσο με τα νέα δεδομένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φέρεται έτοιμος να κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφική υπέρβαση για την οπισθοφυλακή των νταμπλούχων, φέρνοντας το... λιγότερο έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό και αυτό διότι δεν θέλει η ομάδα να μείνει... ξεκρέμαστη εξαιτίας της πολύμηνης απουσίας του Αβραάμ.

Παράλληλα βάσει των όσων έχουν διαρεύσει από το περιβάλλον των ερυθρόλευκων, οι Ζαρντίμ και Μαρινάκης θα έχουν συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου την Τρίτη. Ο Πορτογάλος θα έρθει στην χώρα μας την Δευτέρα και στη συνέχεια θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού κυρίως για θέματα μεταγραφών.

Στον Ολυμπιακό πάντως διευκρίνιζαν ότι ο Άλαν Ρουίς (παίκτης που έχει γραφτεί ότι είναι μία... ανάσα από τον Θρύλο) δεν έχει σε καμία των περιπτώσεων κλείσει στους ερυθρόλευκους.

Επιπλέον δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να επανέλθει για τον Φορτούνη, ο οποίος δείχνει διαρκώς την ποιότητα και το ταλέντο του κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στους παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι τον έχουν πια σε μεγάλη εκτίμηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ