2018-12-09 21:15:13
Φωτογραφία για Αγώνας Μπάσκετ «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» από την I.P.A. Δράμας
Συμμετέχουν οι θρύλοι του Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης & Φραγκίσκος Αλβέρτης.

 

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00΄ στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης», Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. Δράμας και των Παλαιμάχων του ΚΑΟΔ Δράμας.

 

Για τον αγώνα διατίθενται εισιτήρια του 1 Ευρώ, τα έσοδα τω οποίων θα δοθούν αποκλειστικά για Φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για να ενισχύσουμε οικονομικά οικογένεια συμπολιτών μας, όπου το πέντε (5) μηνών μοναδικό ανήλικο τέκνο τους, αντιμετωπίζει εκ γεννηθείς σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και υποβάλετε σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δύο θρύλοι του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με την ομάδα της IPA Δράμας, ενώ προσκλήθηκαν να συμμετέχουν και όλες οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Νομού Δράμας.


 

Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, να έρθουν στη γιορτή αυτή του Μπάσκετ και του Αθλητισμού, προκειμένου να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και ταυτόχρονα να στείλουμε όλοι μαζί ως κοινωνία ένα ξεχωριστό Μήνυμα «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» προς την οικογένεια αυτή που δοκιμάζεται και η οποία δίνει τον δικό της «ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ».

 

Ως Έλληνες Αστυνομικοί, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αποδεικνύουμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά, την αγάπη μας και τη διάθεσή μας για ανιδιοτελή προσφορά προς την κοινωνία και το συνάνθρωπο.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της I.P.A. Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιο, τηλ. Γρ. 25210 60040, Κιν. 6940435383.

 

 

 

 

 

«SERVO PER AMIKECO»

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                           H Γεν. Γραμματέας

 

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ