2012-06-09 23:31:03
Φωτογραφία για Απίστευτο! Υπεύθυνοι καταστήματος στην Πρέβεζα επιτέθηκαν λεκτικά σε αστυνομικούς την ώρα σύλληψης
Το περιστατικό έγινε σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 16:00 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λ. Ειρήνης στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με αναγνώστη μας, το περιστατικό ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν στο εν λόγω κατάστημα προκειμένου να ελέγξουν τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι την ώρα εκείνη έτρωγαν.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι τρεις αλλοδαποί, ένας υπήκοος Συρίας και οι άλλοι δύο υπήκοοι Ιράκ έφεραν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και συγκεκριμένα μια πλαστή ταυτότητα Βελγίου και 2 πλαστές ταυτότητες Ολλανδίας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου οι υπεύθυνοι, εκείνη την ώρα, του καταστήματος καθώς και κάποιος θαμώνας επιτέθηκαν λεκτικά εναντίον των αστυνομικών χαρακτηρίζοντας τους “Φασίστες” και “Χρυσαυγίτες” Στο περιστατικό της λεκτικής επίθεσης δεν δόθηκε συνέχεια…

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από την αστυνομία για κατοχή πλαστών εγγράφων και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Να θυμίσουμε το πρόσφατο περιστατικό σύλληψης ενός επίσης Σύριου ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο του Ακτίου φέροντας πλαστό διαβατήριο Πολωνίας.

http://www.pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ