2012-06-10 04:48:25
Φωτογραφία για «Ο αγώνας είναι εκείνος που μετράει», λένε στη Lotus
Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP του Καναδά δεν κύλησαν και τόσο καλά για την Lotus F1, με τον Romain Grosjean να μπαίνει στη 10άδα σημειώνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο, αλλά τον Kimi Raikkonen να μην τα καταφέρνει και να μένει 12ος, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το διαφορικό του μονοθεσίου του.

«Σίγουρα θέλαμε κάτι παραπάνω από τις κατατακτήριες αλλά αυτή είναι μια δύσκολη πίστα και η μεγάλη διαφοροποίηση στις συνθήκες σε σχέση με χθες δεν βοήθησε.

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες σίγουρα μας βόλεψαν περισσότερο αλλά όχι όσο πιστεύαμε. Το μονοθέσιο είχε πολύ καλή αίσθηση αλλά η τελευταία μου προσπάθεια θα μπορούσε να είναι καλύτερη και αυτό είναι κρίμα. Παρόλα αυτά, να περνάς στο Q3 ποτέ δεν είναι άσχημο και ο αυριανός αγώνας θα είναι μακρύς. Το μονοθέσιό μας ήταν 'ευγενικό' με τα ελαστικά μέχρι τώρα στη σεζόν και ελπίζουμε αυτό να κάνει τη διαφορά. Την προηγούμενη φορά που ξεκίνησα από την 7η θέση βρέθηκα στο βάθρο, οπότε ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και αύριο», δήλωσε ο Grosjean.


Aπό την πλευρά του ο Raikkonen είπε: «Προφανώς είναι απογοητευτικό να αποκλείεσαι από το Q2 αλλά είχαμε προβλήματα με το διαφορικό και το μονοθέσιο δεν συμπεριφερόταν όπως έπρεπε. Όταν το γκριντ είναι τόσο σφικτό, να μην έχεις το μονοθέσιο όπως το θέλεις κάνει τη διαφορά. Χθες, στις μεγάλες αποστάσεις δεν είχαμε προβλήματα, έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε ελαστικά και ο θερμότερος καιρός σίγουρα μας βολεύει περισσότερο. Ελπίζουμε ότι θα τα κάνουμε όλα σωστά πριν από τον αυριανό αγώνα και να ξεκινήσουμε από εκεί. Ο αγώνας είναι εκείνο που μετράει και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εκεί».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GP Καναδά - QP: O Vettel στην pole!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GP Καναδά - QP: O Vettel στην pole!
«Βλέπει» βάθρο ο Rosberg
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Βλέπει» βάθρο ο Rosberg
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ