2012-06-10 09:55:52
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΑΣ: ''ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ'' (VIDEO)
Ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Αντ. Σαμαράς. Επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Επανέλαβε την πρόθεσή του για τροποποίηση του μνημονίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» τόνισε πως δεν παίζει με το μέλλον της χώρας, θέλει να κυβερνηθεί ο τόπος με οποιονήποτε τρόπο, αλλά με τον όρο της παραμονής της χώρας στο ευρώ. Ενώ ξεκαθάρισε πως έχει λάβει το μήνυμα από την εντολή του ελληνικού λαού στις εκλογές του Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε το μήνυμα ότι την επομένη των εκλογών ο τόπος πρέπει να έχει πάση θυσία κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας τις ενδεχόμενες τρίτες εκλογές αυτοκτονία. Σε ό,τι αφορά τα κόμματα με τα οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί η ΝΔ ώστε να δημιουργηθεί κυβέρνηση τόνισε πως θα το κάνει με οποιονδήποτε θελήσει να δεχτεί τις δύο κεντρικές υποθέσεις που είναι η διαπραγμάτευση για τροποποίηση του προγράμματος του μνημονίου υπέρ της ανάπτυξης και η παραμονή της χώρας στο ευρώ.


Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως τα δύο μεγάλα ζητούμενα μετά τις εκλογές της 16ης Ιουνίου είναι η τροποποίηση συγκεκριμένων ζητημάτων ώστε να επέλθει ανάπτυξη στην χώρα και να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας, πάντα με τον όρο της παραμονής στο ευρώ.

Ο Α. Σαμαράς επεσήμανε ότι ο κόσμος είναι σε δίλημμα, «ευρώ ή δραχμή». Αλλά ξεκαθάρισε πως «δραχμή σημαίνει αυτή την στιγμή θάνατος». Ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στο πρόγραμμα που παρουσίασε γύρω από την οικονομία δεν υπάρχει ούτε ένας αριθμός.

Σχολιάζοντας της έξαρση της εγκληματικότητας και την τάση αυτοδικίας ανέφερε πως είναι αντίθετος στην αυτοδικία αλλά «όταν το κράτος απουσιάζει είναι επόμενο να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για τέτοια επεισόδια». Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως ο πολίτης αθροίζει στο οικονομικό πρόβλημα το πρόβλημα της ασφάλειάς του.

Ο Α. Σαμαράς αναφερόμενος στην επιλογή προσώπων σε περίπτωση που λάβει την εντολή του ελληνικού λαού να δημιουργήσει κυβέρνηση ανέφερε πως θα προσπαθήσει να βρει για κάθε υπουργείο τον καταλληλότερο Έλληνα ακόμη και αν είναι εξωκοινοβουλευτικός.

Real.gr
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ