2019-01-22 09:15:20
Φωτογραφία για «Μόνος εναντίον όλων» περιγράφει την επίθεση στους Αστυνομικούς ο άνδρας με την ελληνική σημαία στους ώμους
Η φωτογραφική απεικόνιση αποτύπωσε άνδρα να επιτίθεται κατά των Αστυνομικών διμοιρίας. Στα κοινωνικά δίκτυα τα σχόλια τον αποδίδουν ως «Αφρικανικής καταγωγής», είναι Έλληνας με καταγωγή από τη Βόρειο Ελλάδα.

Είδε τον εαυτό του σε φωτογραφικά στιγμιότυπα να συνοδεύουν ειδησεογραφικά άρθρα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, περιγράφει την κατάσταση ως «Μόνος εναντίον όλων» ως «απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Στα σχόλια και όσους του αποδίδουν χαρακτηρισμούς επέλεξε να συστηθεί: «Δεν ισχυει για οσους με γνωριζουν προσωπικα απευθυνομαι σε μια πολλη μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων ατομων.

Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου γεννημενος το 1973 απο ελληνες γονεις γεννημα θρεμα ναουσαιος απο την ηρωικη πολη της ναουσας μπειτε στο προφιλ μου να δειτε δεν ειμαι μαροκινοςμπακλαντεσιανος, ουτε αφρικανος ιρακινος που βγηκα μπροστα για εναν σκοπο και μονο να κανω ως ελληνας το καθηκον μου το χρεος μου απεναντι στην πατριδα βορειο ηπειρο, θρακη, κυπρο, κωνσταντινουπολη, ευξεινος ποντος, παραλια μικρα ασια….
. αγιαδες προσκυνημενοι εσεις και τα παιδια σας και των παιδιων σας παιδια οχι 400 χρονια θελετε και λιγα σας εβαλα που το μονο που κανετε ειναι να περνετε θεση και να κραζετε καποιον που δεν ξερετε και κατι ακομη δεν ειμαι χρυσαυγιτης ουτε αριστερος ουτε δεξιος δεν ανηκω σε κανενα κομμα προσκυνω την πατριδα μου τους νεκρους της τον χριστο ως θεο μου πραγμα που εσεις δεν εχετε», επισημαίνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο 46άχρονος – μεταξύ άλλων- κατα ρη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο ΜΑΣ (20/01) έχει καταγραφεί με αντιασφυξιογόνο μάσκα, την ελληνική σημαία δεμένη στους ώμους του, μπουφάν μηχανής με επενδύσεις με χαρακτηριστικά μανίκια, τζιν παντελόνι και χρωματιστά αθλητικά παπούτσια να κρατάει στα χέρια του κοντάρι να προκαλεί με επιθέσεις τους Αστυνομικούς της διμοιρίας. Ο ίδιος στη συνέχεια εχει αποτυπωθεί σε φωτογραφικός στιγμιότυπο, να κάθεται στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη εμφανώς καταβεβλημένος, χωρίς να τον ενοχλεί η παρουσία φωτορεπόρτερ που τον απαθανατίζουν σε φωτογραφικά και βιντεοληπτικά στιγμιότυπα.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την εξέλιξη του παλλαϊκού Συλλαλητηρίου ενάντια στην ονοματοδοσία των Σκοπίων ως Μακεδονία- Συμφωνία Πρεσπών, ο φωτογραφικός φακός έχει αποτυπώσει και αλλα άτομα που ενεργούν στοχευμένα επιθέσεις σε βάρος των Αστυνομικών δυνάμεων στα σκαλοπάτια πάνω από το ΜΑΣ στο Σύνταγμα.

Στα κοινωνικά δίκτυα τα σχόλια καθώς το χρώμα του δέρματος του είναι σκούρο και σε συνδυασμό με τα μαύρα μαλλιά του, άρχισαν να τον αποδίδουν ως «Αφρικανό» και αλλοδαπό.

Ειδησεογραφικά άρθρα αναπαρήγαγαν τα σχόλια χωρίς στοιχεία ενώ παρέθεταν και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχαν καταγραφεί στο παλλαϊκό Συλλαλητήριο της Κυριακής (20/01).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας με καταγωγή από την Βόρειο Ελλάδα, βρέθηκε στο Σύνταγμα, απέναντι από τους Αστυνομικούς της διμοιρίας καθώς υποστήριζε το Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην ονοματοδοσία των Σκοπίων- Συμφωνία Πρεσπών, ως «Ωρα ξεσηκωμου ραντεβου με την ιστορια για την  ελευθερία της πατρίδας με σκοπο να παραιτηθουνε ολοι τους»

«Συσπειρωση ενωμενοι χωρις κομματισμους για μια ελλαδα ελευθερη ολοι στο συνταγμα», υποστηρίζει

Ο 46άχρονος, υπερασπίζεται την, «Καταληψη της βουλης να παραιτηθουνε αυτο ζηταμε να πεσει το καθεστως του τσιπρα και της συμμοριας του να εφαρμοστη το αρθρο 120 του συνταγματος .. ολοι ενωμενοι παμε για εναν σκοπο την ελευθερια της πατριδας απο τους προδωτες που θελουνε τον διαμελισμο της».

πηγή - www.nantiareport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ