2012-06-10 12:27:59
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΛΛΟΝ... ΑΕΡΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, έχουν φέρει τον Ολυμπιακό σε πολύ διαφορετική θέση από τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, αφού πλέον κινούνται με άλλον... αέρα και δεν υπάρχει το παραμικρό άγχος αλλά και βιασύνη για να κλείσει κάποια «δουλειά».

Έτσι, οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ δεν έχουν μπει ακόμη στη διαδικασία συζητήσεων και αυτό που κάνουν αυτές τις μέρες είναι να «κοιτούν» κάποιες περιπτώσεις παικτών. Προτεραιότητα φυσικά αποτελεί το ραντεβού με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, στο οποίο θα συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους, και ακολουθούν οι περιπτώσεις των Πρίντεζη και Σλούκα που είναι πολύ σημαντικές για τους ερυθρόλευκους.

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί κάποιο ραντεβού με τον «Ντούντα», αλλά αυτό αναμένεται να κανονιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν και την πρώτη συζήτηση με τους Πρίντεζη και Σλούκα, με τους δυο παίκτες να δείχνουν θετικοί στην παραμονή τους, οπότε για την ώρα τα δύο αδέρφια απολαμβάνουν τις στιγμές...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ