2012-06-10 12:30:51
Φωτογραφία για Πατέρας Ηλία Κασιδιάρη: όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του...!
Μια άλλη εικόνα από αυτή που μας έχει δείξει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιάδιαρης δίνει ο πατέρας του. Ο Παναγιώτης Κασιδιάρης μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» αναφορικά με την επίθεση του γιου του στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου δήλωσε:

«Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλή και όχι τα «Τρία Γουρουνάκια».

Και πρόσθεσε: «Παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσο έγιναν. Δυστυχώς ο κ.Παπαδάκης δεν προστάτευσε τον γιο μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.»

Mάλιστα ο πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη αποκάλυψε και την καλλιτεχνική πλευρά του γιου του. Όπως λέει, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός και «θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ