2012-06-10 12:44:44
Φωτογραφία για Γ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Εγώ τελείωσα με αυτήν την κατάσταση στην ΑΕΚ
Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να συμμετάσχει στα διοικητικά της ομάδας ενώ τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν.

Ο "τίγρης" μίλησε στο περιθώριο του πάρτι της AEGEAN έστω κι αν δεν είχε πρόθεση να το κάνει. Πιέστηκε αρκετά και τελικά άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ:

"Εγώ με όλη αυτή την κατάσταση τα τελευταία χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα και τους κάλεσα και τώρα να βρεθούμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να δώσουμε μία λύση, κάποιοι όμως δεν ήθελαν να ανταποκριθούν.

Το 2008 όταν πάλι είχα προσπαθήσει, κάποιοι επίσης ήταν... φρου - φρου κι αρώματα! Εγώ λοιπόν με αυτή την κατάσταση τελείωσα. Είδατε σε τι κατάσταση έχει έρθει η ΑΕΚ; Ρωτάω: Για ποια οικονομική εξυγίανση μας μιλούσαν τότε; Με την ΑΕΚ να έχει 87 υπαλλήλους, όταν η Μπαρτσελόνα έχει 54; Γίνεται αυτό; Έχει κάποια λογική; Και καλούμαι τώρα εγώ ή κάποιος άλλος να καταστρέψουμε τις επιχειρήσεις μας για να σώσουμε την κατάσταση που δημιούργησαν κάποιοι άλλοι; Και απορώ με τον Παππά που συνέχισε να βάζει χρήματα στο τίποτα και τον βρίζουν και από πάνω.

Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Μία νέα αρχή. Η ΑΕΚ χρειάζεται λευκή σελίδα. Έτσι όπως την έχουν καταντήσει πώς αλλιώς να σωθεί αυτή η ομάδα; Νέο ξεκίνημα, ενωμένοι και κυρίως με γήπεδο. Το γήπεδο είναι τα πάντα για την ΑΕΚ. Νέα αρχή, λευκή σελίδα και γήπεδο. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ιστορία με το ΟΑΚΑ. Είναι το... Νταχάου της ΑΕΚ."
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ