2012-06-10 12:44:08
Φωτογραφία για Είναι 18 μηνών, έχει κάνει 46 επεμβάσεις αλλά χαμογελά!
Συγκινεί η ιστορία της Amy Wolstenholme που έκανε τα πρώτα της βήματα χάρη στο προσθετικό πόδι που της τοποθέτησαν οι γιατροί.

Το αριστερό πόδι της μικρούλας έχει ακρωτηριαστεί στο γόνατο καθώς η μικρούλα πάσχει από μηνιγγίτιδα, και αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να  μην εξαπλωθεί σε όλο της το σώμα.

«Το να βλέπω την πανέμορφη κόρη μου να κάνει τα πρώτα της βήματα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Είμαι πολύ περήφανη για αυτήν! Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι έχει προσθετικό πόδι και μπορεί πλέον να παίζει στον κήπο με τον αδερφό της, ενώ πριν τον κοιτούσε ανήμπορη από το παράθυρο…» εξομολογείται η μητέρα της Amy, Jade.

H Jade ανακάλυψε ότι η κόρη της έχει μηνιγγίτιδα το 2010 ενώ ήταν μόλις 5 μηνών Ενώ λοιπόν η μικρούλα κοιμόταν, η μητέρα της είδε πως όλο το κορμάκι της είχε γίνει μαύρο ενώ το δέρμα της είχε φουσκάλες…

Οι γιατροί δεν είχαν δώσει ελπίδες στην 23χρονη Jade ενώ είχαν συνδέσει την κόρη της με 16 διαφορετικά μηχανήματα.


Η μάνα της μικρής δε θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του γιατρού…

«Πρέπει να με ακούσετε προσεκτικά όλοι. Η Amy έχει μηνιγγίτιδα και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι για τα χειρότερα…» της είχε πεί.

Τελικά μετά από παρότρυνση των γιατρών η Jade δέχθηκε να κόψουν το ένα πόδι της κόρης της καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να εξαπλωθεί η αρρώστια και να πεθάνει….

«Η Amy έκανε αμέτρητες επεμβάσεις επειδή το δέρμα της ήταν μαύρο, επειδή της ακρωτηρίασαν το πόδι αλλά και δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού της. Όμως τα κατάφερε….!» προσθέτει η μητέρα της.

Τώρα που η Amy είναι 18 μηνών και έχει κάνει 46 επεμβάσεις, είναι καλύτερα, το πολεμά και μπορεί να περπατά όπως άλλα παιδάκια της ηλικίας της!
a-pistefto
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ