2012-06-10 12:51:21
Φωτογραφία για Μένει ή φεύγει ο Σαλπιγγίδης από τον ΠΑΟΚ;
Για το αν έχει κάποια πρόταση για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη μίλησε στα Σπορ του Βορρά, ο ατζέντης του, Βαγγέλης Αγγελής. "Δεν υπάρχει καμία πρόταση αυτή τη στιγμή. Ο Δημήτρης πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση με την εθνική ομάδα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, κέρδισε το πέναλτι και σημείωσε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε.

Ο Δημήτρης σε μεγάλες διοργανώσεις δείχνει την αξία του, θα το επαναλάβω δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση". Για τα σενάρια περί... Κίνας, ανέφερε: "Ο Δημήτρης θα πάει στην Κίνα, μόνο για να γυρίσει ταινία με τον... Τσάκι Τσάν, για κανέναν άλλο λόγο".

Η εντυπωσιακή παρουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο χθεσινό ματς με την εθνική σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ (ο Δ. Σαλπιγγίδης έχει χαρίσει χρήματα στην αγαπημένη του ομάδα) είναι λογικό να δημιουργούν σενάρια αποχώρησής του από την ομάδα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Σαλπιγγίδης περιμένει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να του μιλήσουν για το πότε θα πληρωθεί, μία κουβέντα που σκόπιμα ή όχι, αργεί να γίνει.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ