2012-06-10 13:24:44
Φωτογραφία για Νέα επίθεση Μιχαλολιάκου κατά των Μέσων Ενημέρωσης
Νέα επίθεση στα ΜΜΕ κάνει η Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά ο Ν. Μιχαλολιάκος, με άρθρο του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής στις 03:30 σχολιάζει ότι όσα κανάλια καλούν εκπροσώπους του τους αντιμετωπίζουν ως «κατηγορούμενους» και ζητούν να απαλογηθούν, ενώ σχολιάζει την προσαγωγή δύο υποψηφίων βουλευτών της οργάνωσης. «Σε όλες τις εκπομπές, στις οποίες προσκαλούνται, η λέξη "προσκαλούνται" καταχρηστική, αφού είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να μας καλούν…, σε όσες εκπομπές, λοιπόν, ομιλούν βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι δημοσιογράφοι (οικοδεσπότες κατά τα άλλα…) παίζουν φανερά το ρόλο του ανακριτή. Το μόνο που δεν κάνουν είναι να αρχίζουν να μας απευθύνουν τον λόγο με την φράση "Κατηγορούμενε απολογήσου". Εκφράζουν υποτίθεται την κοινή γνώμη! Εδώ γελάνε… Τα όσα λένε και ερωτούν δεν ενδιαφέρουν τον Ελληνικό Λαό. Τον Ελληνικό Λαό τον ενδιαφέρουν οι θέσεις μας και οι απόψεις μας για την σημερινή δυστυχία που ζει, για το πως κατάντησε ως εδώ και όχι για το εάν γράψαμε και τι γράψαμε πριν 30 ολόκληρα χρόνια! Όμως, αυτό δεν ενδιαφέρει τους δημοσιογράφους - ανακριτές
. Τους ενδιαφέρει να μας "εκθέσουν"… Άλλωστε το είχαν πει και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο όταν δέχθηκαν κατηγορίες από "προοδευτικούς" συναδέλφους τους, ότι δεν μας βγάζουν γιατί αν μας έβγαζαν τότε θα αποκαλυπτόμασταν… Τώρα που μας βγάζουν και δεν τους "βγαίνει" αυτό που θέλουν τα πράγματα γίνονται ακόμη περισσότερο δύσκολα γι αυτούς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δημοσιογράφου Πρετεντέρη, που στην τελευταία εκπομπή "Ανατροπή", όταν και παρουσίασε την τελευταία σύμφωνα με τον νόμο επιτρεπόμενη δημοσκόπηση, σε κατάσταση αμηχανίας είπε στους καλεσμένους του (ανάμεσα στους οποίους δεν υπήρχε βεβαίως εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…): «Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε: Να τους καλούμε ή να μη τους καλούμε τους Χρυσαυγίτες;»

Όλα αυτά συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην προεκλογική περίοδο του Ιουνίου 2012 και μέσα σε όλα αυτά είχαμε επί τέλους και την «σύλληψη – προσαγωγή» δύο βουλευτών, πράγμα το οποίο πρώτη φορά συνέβη στα χρονικά της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας! Όμως, φαίνεται ότι όταν οι βουλευτές είναι Χρυσαυγίτες, τότε υπάρχει νόμος, όταν δεν είναι, υπάρχει βουλευτική ασυλία…» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σημειώνει ακόμη ότι: «Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, οι οποίοι διαβάζετε αυτή την εφημερίδα, πριν λίγες ημέρες προσήχθησαν μαζί με 5 μέλη της Χρυσής Αυγής και δύο βουλευτές του κόμματός μας. Αυτό γιατί θεωρήθηκαν ύποπτοι για ένα γεγονός, το οποίο συνέβη σε απόσταση τουλάχιστον 4 χιλιομέτρων από το συμβάν! Για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση του κράτους ότι δεν ήταν βουλευτές αλλά… πρώην βουλευτές!!! Με αυτό το «πρώην» ίσως φανταστείτε ότι ήταν κάποτε βουλευτές, το 1980, το 1990 ή και παλαιότερα… Όχι, ήταν βουλευτές που εξελέγησαν με την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις 6 Μαΐου 2012. Αλήθεια, ερωτούμε υπάρχει παρόμοιο γεγονός μέσα στα 38 χρόνια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, να συλληφθούν δηλαδή βουλευτές της προηγούμενης βουλής στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την επόμενη βουλή; Η ερώτηση ρητορική και η απάντηση προφανής: Δεν υπάρχει!».

Μάλιστα προσθέτει ότι: «Απόλυτα σχετικό και το ότι οι αρχές αρνήθηκαν να παρέξουν αστυνομική προστασία σε όσους εξελέγησαν βουλευτές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 6ης Μαϊου, λέγοντας ότι η βουλή διαλύθηκε και είναι… πρώην βουλευτές! Όταν τους θέσαμε το ζήτημα γιατί πρώην βουλευτές και μάλιστα αποτυχόντες στις εκλογές της 6ης Μαϊου έχουν αυτό το δικαίωμα, μας είπαν ότι ο νόμος προβλέπει να έχουν για έξι μήνες αστυνομική προστασία! Στον αντίλογό μας ότι και οι δικοί μας είναι πρώην, δεν είχαν να πούνε τίποτε… Απλά παραβίασαν τον νόμο που υποτίθεται ότι υπηρετούν».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ