2012-06-10 13:22:59
Φωτογραφία για Πάει για Κούτσι ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος "καθάρισε" με μεταγραφές στην άμυνα και πλέον σειρά παίρνει η επίθεση και η μεσαία γραμμή. Βλέπουν Κούτσι στο Περιστέρι.

Ταυλαρίδης και Λαζαρίδης είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστές του Ατρομητου, δίνοντας άλλη δυναμική στην αμυντική γραμμή που πλέον αποκτά εμπειρία και ποιότητα (όπως και παίκτες που σκοράρουν συχνά με στημένα).

Πλέον σειρά παίρνει η ενίσχυση σε κέντρο και μεσαία γραμμή, αφού έχουν αδειάσει αρκετές θέσεις βασικών ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του Κούτσι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Ατρόμητου, που περιμένουν τις εξελίξεις από την προσφυγή του ποδοσφαιριστή κατά του Πανιώνιου, για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις μαζί του.

Ο 30χρονος φορ έχει το γκολ, συμμετέχει στην επιθετική ανάπτυξη και μπορεί να καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου.

Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση δυο παικτών στη μεσαία γραμμή, που μπορεί να γίνουν ακόμα και τέσσερις, αν δεν μείνουν Σφακιανάκης, Μπρίτο.

Τα ονόματα των Παπουλή, Σουμπίνιο, ακούγονται όλο και πιο έντονα, ενώ δεν αποκλείεται τελικά ο Τάτος να παραμείνει γι ακόμα ένα χρόνο στο Περιστέρι.

Τέλος να πούμε πως ακούστηκε το όνομα του Βάργκας και για τον Ατρόμητο. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, όμως για το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές ημέρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο κύκλος της βίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο κύκλος της βίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ