2012-06-10 14:33:41
Φωτογραφία για Δραχμή σημαίνει θάνατος δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς
Φυσιολογική η πόλωση, υποστηρίζει

Τη θέση ότι δραχμή αυτή τη στιγμή σημαίνει θάνατος εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έξοδος από το ευρώ θα οδηγήσει σε υποτίμηση της τάξης του 50% έως 70%. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά ότι η πόλωση που παρατηρείται μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές είναι φυσιολογική, δεδομένου του διακυβεύματος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής στο Mega, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι το δίλημμα δεν είναι «ευρώ ή δραχμή», αλλά «Ευρώπη ή δραχμή» και σημείωσε ότι το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, της ασφάλειας, ακόμα και της ΑΟΖ, είναι ζητήματα που διχάζουν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι καταγγελία του μνημονίου σημαίνει ρήξη και επιστροφή στη δραχμή.

Ακόμη, ο κ. Σαμαράς επέκρινε το ΣΥΡΙΖΑ για τα περί επανακρατικοποιήσεων, τασσόμενος υπέρ του «λιγότερου κράτους». Ο ίδιος, όπως είπε, στοχεύει στο να χτυπήσει την καρδιά του σπάταλου κράτους, αλλά όχι μέσω απολύσεων.

Αναφερόμενος στο περιστατικό της αυτοδικίας στην Παιανία, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Όταν το κράτος απουσιάζει επόμενο είναι να δημιουργούνται οι συνθήκες για τέτοια επεισόδια».

Newsroom ΔΟΛ
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το τρικ της…ελπίδας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το τρικ της…ελπίδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ