2012-06-10 18:32:44
Φωτογραφία για Ε.ΛΑΣΚΑΡΗ: Πώς φαντάζεται την ημέρα του γάμου της;
Σύντομα η Εύα Λάσκαρη θα ντυθεί στα λευκά και θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον καλό της, Ντίνο Τσιώρη Πώς περιέγραψε τις προετοιμασίες;

«Είμαι ήδη στη Μύκονο από τις αρχές Απριλίου. Ο γάμος μας με τον Ντίνο θα τελεστεί στις 25 Αυγούστου στη Μητρόπολη του νησιού. Τα έχουμε ετοιμάσει όλα. Ουσιαστικά ο Ντίνος ασχολήθηκε περισσότερο με τα διαδικαστικά, γιατί η τελετή γίνεται στο νησί και ο ίδιος, δουλεύοντας επί δέκα χρόνια στη Μύκονο, γνωρίζει πολύ καλύτερα τα πάντα εδώ. Θα είναι προσκεκλημένα 150 με 170 άτομα. Έχω επιλέξει ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει από μικρή, ενώ οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι του κοντινού μου περιβάλλοντος.

Ο γάμος μας θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα. Στις 8.00 το βράδυ θα ακολουθήσει ένα τραπέζι φαγητού. Θα γίνει ένα πάρτι οικογενειακό στο "Roca", στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου, ενώ την επόμενη ημέρα θα έχουμε ένα prive party στο μαγαζί όπου εργάζεται ο Ντίνος, θα είναι προσκεκλημένοι πολλοί DJs από το εξωτερικό και θα είναι πιο κλειστό».


Μιλώντας στην Espresso της Κυριακής για το νυφικό της είπε: «Θα έχει στοιχεία αρχαιοελληνικά, αλλά θα είναι μοντέρνο... Είναι απλό και σε γήινες αποχρώσεις. Η μπροστινή του όψη θα είναι κοντή, ενώ η πίσω του μακριά. Σχεδιάστρια είναι η Κατερίνα. Βέβαια, δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη. Γίνεται βήμα-βήμα, γιατί το φτιάχνουμε ακριβώς όπως το θέλω. Η επιδίωξή μου είναι τις τελευταίες ημέρες πριν από τον γάμο να είμαι ήρεμη και να το ζήσω ολοκληρωτικά».

Πώς όμως φαντάζεται εκείνη την ημέρα;

«Ονειρεμένη. Είναι η πιο όμορφη ημέρα για κάθε γυναίκα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κλαίω». 
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ