2012-06-10 18:51:03
Φωτογραφία για ΗΟΤ: 9 σέξι λόγοι για να δει μια γυναίκα το Euro!
Μπορεί οι άνδρες να «χαζεύουν» τους αγώνες του Euro και τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών, ωστόσο, θέαμα υπάρχει και για τις γυναίκες που δεν είναι fan του ποδοσφαίρου! Το star.gr σου παρουσιάζει την 11άδα των πιο σέξι παικτών της διοργάνωσης, που θα «παρελάσουν» αυτές τις μέρες από τις οθόνες μας!

Πρώτος και καλύτερος ο Cristiano Ronaldo: εκτός από άσος της μπάλας στην εθνική Πορτογαλίας, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Euro! Δεν τον επέλεξαν τυχαία ο Armani και η Nike για την καμπάνια τους Συνέχεια με το αμόρε της Shakira, τον Ισπανό Gerard Pique, με τα κάλλη του να είναι ορατά, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Yoann Gourcuff της εθνικής Γαλλίας με κορμί – «φωτιά» και μάτια καταπράσινα.

Από τα hot αστέρια της μπάλας δεν μπορεί να λείπει ο Ricardo Izecon dos Santos, ο γνωστός Kaka ντε, της Βραζιλίας, ούτε ο 27χρονος Sebastian Larsson της Σουηδίας για τις κυρίες που προτιμούν τους ξανθούς γαλανομάτηδες.

Σε πιο… μελανούρι version πάρε μάτι: την εθνική Γερμανίας και, συγκεκριμένα, τον Mario Gomez, από την Βρετανία τον Theo Walcott και τους δικούς μας Μιχάλη Σηφάκη και Γιώργο Σαμαρά!

Για τα μάτια σου μόνο και ο Ολλανδός Robin van Persie, ενώ την 11αδα κλείνει ο Milan Baros από την Τσεχία, ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουν οσονούπω οι Έλληνες.
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ