2012-06-10 19:11:03
Φωτογραφία για Περιορισμοί ξανά για το διαδίκτυο στην Κίνα
Πριν λίγο καιρό οι αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι όλοι οι χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα, όμως η κυβέρνηση προχωρά ένα ...βήμα πιο μακριά αναθέτοντας την πιστοποίηση των χρηστών στις εταιρείες παροχής Internet.

Οι εταιρείες οφείλουν πλέον να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν λογαριασμό σε ένα blog ή σε μια υπηρεσία micro-blogging. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος χρήστης επιχειρήσει να εγγραφεί με ψευδώνυμο, η εταιρεία παρεμβαίνει και τον υποχρεώνει να χρησιμοποιήσει το πραγματικό του όνομα.

Οι εταιρείες θα συνεργάζονται με την αστυνομία και θα έχουν πλήρες αρχείο με τα πραγματικά ονόματα των πελατών τους, δίνοντας παράλληλα πληροφορίες στις αρχές.

Το Πεκίνο έχει κατηγορηθεί αμέτρητες φορές για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όμως τις περισσότερες φορές κανείς δεν ασχολείται από τον υπόλοιπο κόσμο και όταν αυτό γίνεται τότε οι Κινέζοι θεωρούν ότι είναι επέμβαση στα εσωτερικά του κράτους τους και δεν θέλουν να εμπλέκονται σε αυτά οι Ευρωπαίοι ή Αμερικάνοι.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ