2012-06-10 19:16:03
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη σε όσους κατέκριναν το άρθρο του
Αφορά Μήνυμα αναγνώστη: Η ψήφος στην ΝΔ δεν είναι χαμένη!

Πριν λίγες μέρες αναρτήθηκε ένα γράμμα μου που έστειλα στο tromaktiko με τίτλο «Η ψήφος στην ΝΔ δεν είναι χαμένη» και μου έκαναν τεράστια εντύπωση τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μιας και ήταν γράμμα προσωπικής βιογραφίας αλλά και ένα τεκμηριωμένο γράμμα συσπείρωσης των φιλελεύθερων-κεντροδεξιων Ελλήνων!

Δεν θέλω να απαντήσω σε οσους με σχολίασαν καυστικά. Είναι δικαίωμα τους άλλωστε, και εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν έχουμε ουδεμία σχέση με τα παιδιά της Χρυσής Αυγής για να αρχίζουμε στις σφαλιάρες όσους δεν συμφωνούμε. Έχω όμως ένα παράπονο… Γιατί κανείς δεν με υπερασπίστηκε; θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί Νεοδημοκράτες που έχουμε παραμείνει αναλλοίωτοι και πιστοί στις ιδεολογίες μας. Όλοι εμείς σε περίπου μια εβδομάδα θα δώσουμε σε μια κεντροδεξιά φιλελεύθερη κυβέρνηση την δύναμη να κυβερνήσει, όποτε είμαστε και πολλοί και δύναμη στο λόγο πρέπει να έχουμε
. Όλοι εμείς δηλαδή δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε σε καμία 30αρια, ανέργους, βάρος των γονέων τους που μέχρι να παντρευτούν έχουν βολευτεί στα σουτζουκάκια και τα πλυντήρια της μητέρας τους με την δικαιολογία ότι δεν έχουν χρήματα να ανοίξουν δικό τους σπίτι; Και αν όντως δεν μπορούν, τι κάνουν για αυτό; Απλά συμμετέχουν σε αριστερά γκάλοπ παριστάνοντας τους άνεργους;

Δεν έχω κάτι με τους άνεργους απλά θεωρώ ότι είναι άνθρωποι που δεν κυνήγησαν αρκετά τις ευκαιρείς που παρουσιάζονται. Δεν είναι ανάγκη να γίνουμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Κάποιοι δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να εργαστούν για το κράτος. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι μισθό πάνω από 1.000 ευρώ. Κάποιοι απλά δεν αξίζουν να έχουν κάτι τέτοιο. Δεν είναι ανάγκη να δουλεύουν όλοι 8ωρο ούτε να έχουν ασφάλεια ούτε να θεωρούνται μόνιμοι. Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα πρέπει να δουλεύετε σε ότι βρείτε, καμία δουλεία δεν είναι ντροπή. Αν δεν ήμουν στο δημόσιο, αυτά ακριβώς θα έλεγα ξανά. Ούτε ασφάλεια, ούτε 8ωρο, ούτε κλαδικές συμβάσεις(αυτά είναι ψιλά γράμματα που ίσως δεν αφορούν ούτε καν τους εργοδότες) χρειάζονται σε κάποιον για να βγάλει 600 ευρώ τον μήνα και να ζήσει ευπρεπώς.

Κλείνοντας το άρθρο μου, θα ήθελα να σας παρακαλέσω ακόμη μια φορά στις 17 Ιούνη, να φερθείτε ώριμα και να ψηφίσετε αυτό που πρέπει για το καλό της πατρίδας μας. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι από το σπίτι μου πήρα κεντροδεξιές αρχές, πατριωτικές και τίμιες. Χάρις αυτές εξασφάλισα και ένα καλύτερο μέλλον για μένα και τα παιδιά μου. Δεν με πρόδωσε ποτέ κανένας κεντροδεξιός. Είμαστε μια οικογένεια και μπορούμε να δεχθούμε περισσότερα μελη. Οι Αριστερές κυβερνήσεις είναι επικίνδυνες και θα φέρουν την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ