2019-02-05 20:04:21
Φωτογραφία για Τραυμάτισαν ποδοσφαιριστές του Μικρασιατικού: Tους πέρασαν για Ακροδεξιούς
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το πούλμαν του Μικρασιατικού την Κυριακή το μεσημέρι έξω από το γήπεδο της Αλκυωνίδας που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο Πετρουπόλεως. Ειδικότερα, μια 20

ατόμων που φορούσαν κουκούλες πέταξαν πέτρες και ξύλα σπάζοντας τζάμια από το όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε. Οι παίκτες έπεσαν κάτω για να προστατευτούν, ωστόσο τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο πούλμαν και χτύπησαν τους συνοδούς και τους αθλητές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλλον η ομάδα βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Κι αυτό γιατί στο γήπεδο ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Πετρουπόλεως και του Μικρασιατικού και σχεδόν την ίδια ώρα θα γινόταν το ετήσιο μνημόσυνο του Έκτορα Γιαλοψού, του θανόντα αρχικελευστή στην κρίση των Ιμίων, στο οποίο δίνουν το παρών πολλά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

Οι αντιεξουσιαστές συχνά εμφανίζονται στο μνημόσυνο επίσης για να έρθουν σε σύγκρουση με τους ακροδεξιούς.


Το πούλμαν της ομάδας φαίνεται να έφερε κάποιο σήμα, το οποίο μπέρδεψε τους αντιεξουσιαστές και γι΄αυτό προχώρησαν στην επίθεση.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Άρης Πετρούπολης:

«Ο Άρης Πετρούπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν σε θέματα φιλοξενίας, όπως και οι παλαιότερες διοικήσεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, πετύχαμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και σε όσα ματς έχουμε δώσει 2,5 χρόνια στην Α’ κατηγορία καμία ομάδα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη φιλοξενία που να στρέφεται κατά του συλλόγου μας.

Το απόγευμα της 3/2 Κυριακής πληροφορηθήκαμε ότι το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχθηκε επίθεση και για όλα αυτά υπαίτιοι είμαστε εμείς; Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που κυρίως έλαμψε δια της απουσίας του από το γήπεδο, να στοιχειοθετεί μυθεύματα που βγαίνουν από τη φαντασία του και έχουν ως κύριο στόχο να βλάψουν το σύλλογο μας.

Ο Άρης Πετρούπολης δεν έχει ποτέ βλάψει κανέναν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία του διότι θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Με το σωματείο Μικρασιατικό δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν μας χωρίζει τίποτα και ευχόμαστε να είναι υγιείς τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν».

tvxs.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ