2019-03-04 09:45:33
Φωτογραφία για Γρηγόρης Βαλτινός: Η απόφαση να μη «καίγεται» στην TV!
Συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα έδωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλώντας για τις ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής του και στην πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.

«Ο ηθοποιός απαγορεύεται να αρρωστήσει, να στενοχωριέται και καμιά φορά απαγορεύεται και να πεθάνει» είπε ξεκινώντας να μιλάει για τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμά του. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Εμένα μου έχει τύχει στην απώλεια και των δύο γονιών μου να έχω παράσταση. Έκλαιγα και μέσα στην παράσταση. Σε μία είχα και σκηνή με τη μάνα μου. Είχε πεθάνει η μάνα μου μία μέρα πριν. Πολύ δύσκολο».

Όσο για το νόημα της ζωής, όπως πιστεύει ο ίδιος: «Το νόημα της ζωής είναι αυτό που μένει πίσω, η πραγματική αθανασία είναι τα παιδιά μας».

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Πολύ επίφοβη. Η δουλειά του ηθοποιού είναι μία «κουτή» επιλογή γιατί κινδυνεύει να μην μπορεί να ζήσει... Εγώ που έχω κάνει όλα αυτά θεωρώ ότι έκανα κουτή επιλογή. Στους 5,000 ηθοποιούς μπορούν να ζήσουν οι 100 από αυτή τη δουλειά».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επίσης πρόσθεσε: «Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα τα ίδια πράγματα"».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο ηθοποιός στο παρακάτω βίντεο http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ