2012-06-11 14:45:07
Φωτογραφία για «Θέμα σεβασμού, όχι χρημάτων»
Αντικείμενο λατρείας έγινε ο Ομπράντοβιτς από περίπου 60 οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Οικογένειά μου η ομάδα, δεν είναι το οικονομικό το θέμα, αλλά ο σεβασμός», είπε ο Ζοτς πριν μιλήσει με τη διοίκηση.

Περίπου 50-60 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχτούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα για να μιλήσει για το μέλλον του στο τριφύλλι.  Με το που αντίκρισαν τον Ζοτς οι οπαδοί, τον αποθέωσαν και έπεσαν πάνω του, λέγοντας: «Έχουμε έρθει εδώ για σένα, για να σου δείξουμε ότι σε αγαπάμε και ότι θέλουμε να μείνεις. Μαζί θα τα περάσουμε όλα».

Ο προπονητής των επιτυχιών ήταν φανερά συγκινημένος από τη στάση του κόσμου και απάντησε: «Το ξέρω ότι με αγαπάτε και ο Παναθηναϊκός είναι το δικό μου κλαμπ,  η οικογένειά μου, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα δεν είναι το οικονομικό. Το θέμα είναι ο σεβασμός. Είμαι εδώ 13 χρόνια, ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι και τι κάνω και θέλω σεβασμό. Όλα τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε εσωτερικά, όχι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε». Ο κόσμος τον χειροκρότησε ζεστά και η συγκίνηση ήταν έκδηλη και στις δύο πλευρές.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ