2019-03-15 09:09:14
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ''Μακεδονία Ξακουστή από Στρατιωτική Μπάντα προχθές στο Αμύνταιο. Καμία Απαγόρευση στις ΕΔ
Του Ηλία Προύφα

Εδώ και αρκετές ημέρες γράψαμε στο kranosgr, (Διαβάστε ΕΔΩ) ότι δεν υπάρχει καμία απαγόρευση του δημοφιλούς εμβατηρίου ''Μακεδονία Ξακουστή'', στις Ένοπλες Δυνάμεις, κάτι που επιβεβαιώνεται πλήρως.

Ούτε ο Υπουργός Εθνικής  Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ούτε ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρίστος Χριστοδούλου, ο Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς, ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, έδωσαν ποτέ εντολή απαγόρευσης του αγαπημένου στα στελέχη των ΕΔ, εμβατηρίου ''Μακεδονία Ξακουστή''.

Απόδειξη στα παραπάνω η προχθεσινή εκδήλωση του 1ου Συντάγματος Πεζικού, στο Αμύνταιο της Φλώρινας, όπου παρουσία στρατιωτικών αρχών, επισήμων και πλήθους κόσμου, η μπάντα του στρατού, τραγούδησε και παιάνισε όχι μόνο το ''Μακεδονία ξακουστή'', αλλά και πολλά ακόμη εμβατήρια και τραγούδια της περιοχής.

Από τους πρώτους μάλιστα που δημοσιοποίησε την εκδήλωση, ήταν ο καλός φίλος του kranosgr, Πρόεδρος της Ακριτικής Κοινότητας Κέλλη Φλώρινας, Αθανάσιος Τάσκας.

''Μακεδονία Ξακουστή'' κανονικά στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης που κατέγραψε το ιστολόγιο lexovitis.blogspot.com με το ''Μακεδονία Ξακουστή'' από το 18:33.
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ