2019-03-20 11:36:16
Φωτογραφία για Ο Αποστολάκης για τον αλεξιπτωτιστή: Δεν παίζουμε με τους κανόνες ασφαλείας και δεν έχει απαγορευθεί κανένα εμβατήριο
Απαντώντας σε ερώτηση για την σημερινή τριμερή σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, στα Ιεροσόλυμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης

σχολίασε ότι η συνάντηση είναι εξαιρετικής σημασίας μόνο και μόνο επειδή περνά ένα σοβαρό μήνυμα ότι με τις ευλογίες των ΗΠΑ η τριμερής, ή η τετραμερής, σχέση αναγνωρίζει το δικαίωμα της Κύπρου στα ενεργειακά θέματα.

«Oι σχέσεις μεταξύ των κρατών όσο πιο ενεργές, καθορίζουν και τις εν δυνάμει συμμαχίες. Αν υπάρξει κοινό συμφέρον θα υπάρξει και κοινή αντιμετώπιση. Και απ΄ ό,τι φαίνεται υπάρχει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.

Όσον αφορά στη στάση της Τουρκίας μετά τη συνάντηση των υπουργών Εθνικής Άμυνας των δύο χωρών στις Βρυξέλλες ο Έλληνας ΥΕΘΑ παρατήρησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Η Ελλάδα παραμένει σταθερή στη θέση της για μείωση της έντασης και δεν εμπλέκεται στη ρητορική των πολιτικών της γείτονος.

Όσον αφορά στον αλεξιπτωτιστή για τον οποίο διετάχθη απλή διοικητική εξέταση επειδή κατά τη διάρκεια άλματος βιντεοσκοπείτο να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή», ο κ. Αποστολάκης διερωτήθηκε γιατί συνεχίζεται ο θόρυβος.

Ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έχει απαγορευθεί η ανάκρουση του συγκεκριμένου εμβατηρίου και τόνισε ότι η διενέργεια της εξέτασης αφορά αποκλειστικά τους κανόνες ασφαλείας. «Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: thestival.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ