2012-06-11 19:23:57
Φωτογραφία για Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Ανεκδιήγητος λαϊκιστής και καιροσκόπος ο Τσίπρας
Ανεκδιήγητο λαϊκιστή και καιροσκόπο χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Μιχελάκης επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα υποστηρίζοντας πως «έως σήμερα είχε πλησιάσει τη ΓΑΔΑ μόνον ως διαδηλωτής, με ομάδες που βρίζουν την Αστυνομία και σήμερα, την επισκέφθηκε ως ανεκδιήγητος λαϊκιστής και καιροσκόπος».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει: «Πρώτον: Ενημέρωσε για τις αντιφατικές δηλώσεις του ιδίου και του κόμματός του, σε ό,τι αφορά την αποστρατικοποίηση Αστυνομίας και Λιμενικού, τη διάλυση των ΜΑΤ και τον αφοπλισμό των Αστυνομικών;

Δεύτερον: Αποκήρυξε τις απόψεις των στελεχών του που υποκινούν τον κόσμο σε αντάρτικο πόλεων και ένοπλη αντίσταση; Τρίτον: Αποδοκίμασε τους κουκουλοφόρους που παραλύουν το κέντρο της πόλης, πυρπολούν δημόσια κτίρια και λεηλατούν περιουσίες των συμπολιτών μας; Και τέταρτον: Καταδίκασε τις ύβρεις που εκτοξεύονται εναντίον των Αστυνομικών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων υποκινούμενων από το κόμμα του και τον ίδιο;».
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ