2012-06-11 21:40:11
Φωτογραφία για ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ...
Την άποψη ότι η Σουηδία θα παρουσιαστεί στο Euro χωρίς κανένα απολύτως άγχος εξέφρασε ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπεργκ

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους κι να απαλλάξει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Σουηδίας από το οποιοδήποτε άγχος διάκρισης κάνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπαικού σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «tagesspiegel.de» στάθηκε στο γενικότερο κλίμα χαλαρότητας, που επικρατεί στους Σκανδιναβούς εν όψει της δικής τους πρμειέρας με την διοργανώτρια Ουκρανία:

«Είμαστε χαλαροί» είναι η πρώτη χαρακτηριστική ατάκα του πολύπειρου στόπερ του Θρύλου, για να προσθέσει γενικά για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. «Δεν είμαστε και τόσο χαλαροί, ούτε, όμως και ενθουσιασμένοι. Κανείς δεν περιμένει να φτάσουμε στα προημιτελικά, άρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Όσον αφορά για το άγχος της διοργανώτριας, ο Σουηδός αμυντικός τονίζει. «Όταν διοργανώνεις το τουρνουά και κάνεις κακή αρχή, τότε η κατάσταση είναι δύσκολη. Τότε η διάθεση αρχίζει και χαλάει».

Το τελευταίο προφανώς έχει να κάνει με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, η οποία χάλασε τη γιορτή της Πολωνίας μετά το 1-1 της πρεμιέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ