2019-03-26 13:57:27
Φωτογραφία για «Αντίο τυφώνα»: Συγκίνηση στη Μητρόπολη για τον Θανάση...
Χειροκροτήθηκε ο Σπανούλης ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά τις 12:30 ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα στο σορό του Θανάση και το φέρετρο με την σημαία του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε στην εκκλησία, όπου θα διεξαχθεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Οι φίλοι του «Τριφυλλιού» που...

βρέθηκαν στη Μητρόπολη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ η ιαχή «Αθάνατος» κυριάρχησε.

Λίγο νωρίτερα, αποδείχθηκε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο αθλητικός πολιτισμός υπερνικά την καφρίλα. Μια τέτοια στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν στη Μητρόπολη, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να δώσει το «παρών» για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του Θανάση Γιαννακόπουλο. Αν και κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά χειροκροτήθηκε.

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο 37χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έχουν δώσει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας και ο Προκόπης Παυλόπουλος...

Πηγή: sdna.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ