2012-06-11 23:42:55
Φωτογραφία για Σκληρά μαρκαρίσματα με… γυναικεία εσώρουχα! [Φώτος]
Τι θα μπορούσε να ζητήσει ένας άνδρας για να ζήσει στην απόλυτη ευτυχία. Μπάλα, στενές επαφές και γυναίκες με εσώρουχα. Ε! Όλα αυτά πλέον μπορεί να τα έχει. Το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου με… εσώρουχα να είναι καλά!

Η ιδέα κατέβηκε στον Μιτς Μορτάσα, εμπνευστή και ιδρυτή της διοργάνωσης, ενώ παρακολουθούσε το Super Bowl πριν κάποια χρόνια. Είπε ο άνθρωπος «έχουμε άνδρες που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και τσιρλίντερς να ζητωκραυγάζουν φορώντας τα στοιχειώδη, γιατί να μην τα συνδυάσουμε;». Και αυτό έκανε αντικαθιστώντας βέβαια τις στολές των τσιρλίντερς με καυτά εσώρουχα!

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά το συγκεκριμένα θέαμα στη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl το 2004. 14 γυναίκες, επτά για κάθε ομάδα, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα έκλεψαν τις εντυπώσεις και έτσι κατάφεραν να δημιουργήσουν τη δική τους Λίγκα.

Οι Αμερικάνοι ωστόσο δεν σταματούν εκεί επιδιώκοντας να διευρύνουν το κοινό του αθλήματος. Για αυτό και προσπαθούν να προωθήσουν το τηλεοπτικό προϊόν τους σε Αυστραλία, Καναδά και Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο διεξήχθη αναμέτρηση με επίλεκτες αθλήτριες στην Αυστραλία και από ότι φαίνεται το… άθλημα κέρδιζει έδαφος.
 sport fm
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ