2012-06-11 23:48:30
Φωτογραφία για «Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ...»
Η ιστοσελίδα "bleacherreport.com", βγάζει κάποια συμπεράσματα για την Εθνική Ελλάδας και ανάμεσα σε αυτά, είναι η αγωνιστική κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έχει βελτιωθεί κατά πολύ, όπως λέει το δημοσίευμα.

Αρχικά το άρθρο ξεκινά:

«Η μετακίνηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε του Ολυμπιακού στο κέντρο του γηπέδου ως ένας παίκτης που κρατά την μπάλα, έχει πολλά κέρδη τόσο για τον σύλλογο όσο και την Εθνική ομάδα».

Στη συνέχεια συμπληρώνει:

«Ο Μανιάτης θα είναι στο γήπεδο από εδώ και πέρα και όχι στον πάγκο ως παίκτης που περιμένει τον Βασίλη Τοροσίδη να τραυματιστεί ή να αποβληθεί. Ο Μανιάτης έχει δείξει βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι. Η αμυντική του παρουσία στο γήπεδο, επιτρέπει στα μπακ Χολέμπας και Τοροσίδη να προωθηθούν, υπερκαλύπτοντας τους επιθετικούς, δίχως να ανησυχούν για την άμυνα».

Καταλήγοντας, η ιστοσελίδα αναφέρει περισσότερα χαρίσματα του παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αποκομίσει πολλά κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Ο Μανιάτης είναι επίσης καλός στο να αλλάζει από αμυντικός σε επιθετικός. Οι πάσες του προς τους μεσοεπιθετικούς αποτελούν έναυσμα για αντεπίθεση. Με τη συνεχιζόμενη βελτίωσή του ως μέσος, ο Μανιάτης θα πρέπει να είναι βασικός στην Εθνική ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ