2012-06-12 09:27:09
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΜΟΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ
Έτοιμος για το άλμα σε μία ομάδα της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Μάικ Μπράμος και άφησε… ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να τον βρει σε έναν εκ των δύο «αιωνίων», μιλώντας στο "sport-fm.gr", στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της Εθνικής εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως για την ώρα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική Ελλαδας και το όνειρο-όπως το χαρακτήρισε-της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αναλυτικά:

«Δεν με απασχολεί τόσο πού θα αγωνίζομαι του χρόνου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, οι μάνατζέρ μου ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση και με ενημερώνουν σχετικά. Αυτή την περίοδο είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος παίκτης.

Όσο για το αν επιθυμεί την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στην Αθήνα όχι μόνο για την προετοιμασία της Εθνικής, εν μέσω φημολογίας που τον φέρνει στο στόχαστρο Ολυμπιακού και ΠΑΟ, ο Μάικ Μπράμος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι
. «Έκανα μία καλή σεζόν στην Ισπανία, αλλά θέλω να ανέβω επίπεδο. Στόχος μου είναι την επόμενη σεζόν να αγωνίζομαι σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν σε αυτή τη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, γιατί όχι; Σύντομα θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

Πλέον ο ίδιος δεν είναι «νέος» στην Εθνική, αφού υπάρχει η περσινή εμπειρία. «Την πρώτη σου χρονιά δεν ξέρεις σχεδόν κανέναν και τίποτα. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούριο. Αυτό το καλοκαίρι ξέρω τι να περιμένω, βλέπω γνώριμα πρόσωπα και αισθάνομαι πιο άνετα», τονίζει ο διεθνής άσος, που θέλει όσο τίποτε άλλο να είναι παρών στο Λονδίνο με το εθνόσημο στο στήθος.

«Είναι όνειρο, όχι μόνο για μένα αλλά και για κάθε αθλητή, να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Είμαστε εδώ για αυτό το λόγο: να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για το Λονδίνο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ