2019-04-03 09:07:09
Φωτογραφία για Έρχεται… λίφτινγκ στον Παναθηναϊκό...
Την επιθυμία να δημιουργήσουν έναν καλύτερο Παναθηναϊκό από τη φετινή σεζόν έχουν ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας για την επόμενη αγωνιστική περιόδου.

Όπως γράφει η «Πράσινη» το τελικό μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα καθοριστεί από τη συνάντηση που θα έχουν με τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν και από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι ή από τις προτάσεις που θα έρθουν για τους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας. 

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται πως ανήκουν οι Μουνιέ, Κάτσε και την «ανοιχτή» υπόθεση του Κουλιμπαλί. Επίσης, στο προσκήνιο παραμένει αν θα υπάρξει πρόταση για τον Κουρμπέλη αλλά και τον Διούδη. 

Θα πρέπει, βέβαια, να θεωρείται βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός, εκτός από την αγορά κυρίως ξένων αξιόπιστων ξένων θα στηριχθεί και σε ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του, όπως οι Σέχου, Θεοχάρης και Αποστολάκης που θα περάσουν από… εξετάσεις στους εναπομείναντες αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα...
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ